Jobba eller semester??

Då var sista arbetsveckan igång. Som jag nämnde innan så är jag på en annan båt (Visborg) dom här dagarna och går ett helt annat schema. Jag kan väl inte säga att jag är allt för nöjd då vi 1. ligger still 5 utav 7 nätter, vilket innebär att allt jag ska göra är att städa. Inte träffa kunder nej, utan städa...., 2. jag jobbar själv i infon under dessa pass, vilket betyder att jag är helt ensam i hela fören..., och 3. jag saknar mina kollegor på min gamla båt.
Men cash is king och det är faktiskt bara 7 dagar det handlar om. Dessutom har jag ju redan checkat av en och tar nummer två inatt. Så det är bara att ladda ned ett par bra poddar och helt enkelt bestämma sig för att det här blir bra =)

Dessutom kan jag verkligen inte klaga när jag har dagar som dessa. När jag klev av vid 06:30 var det lite molnigt, men Klart.se sa att solen skulle skina ordentligt. Så jag bytt om till bikini, tog mitt täcke och min kudde, och la mig ute i solen för att sova ett par timmar. Tanken var egentligen att jag skulle lunchträna, men när solen väl kikade fram lockade poolen betydligt mer. Så där jag låg jag. Solade, badade och hittade till och med ro till att läsa ett par kapitel. Hur underbart?

Eftersom att lunchträningen inte blev av bestämde jag mig istället för att gå på BodyPumpen. Så gottigt att få känna musklerna bränna lite igen. Var så länge sen jag körde ordentlig styrka, så får jag inte lite träningsvärk blir jag fasen besviken.
Därefter var det duscha, äta och nu sova som ett par timmar innan det är dags för nattens timmar ombord.
Hör ni hur härlig dag? Bortsett från att jag måste sätta ett larm som ringer och väcker mig vid 23, så hade jag lika gärna kunnat haft semester idag. Underbart! Hur har eran dag varit? Bra hoppas jag!!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Hoppas det går bra 😊
nouw.com/simonandersson
Josefin,
Men åh vad härlig din dag låter! Hoppas du får en riktigt bra vecka trots pass på den andra båten 😊 Kram <3
josefinnnilsson.blogg.se/
Denisealice
Denisealice,
låter som en härlig dag! <3
nouw.com/denisealice
Yasmine,
Det låter helt amazing att först hänga i poolen och sedan köra BodyPump. Saknar både det och Combat otroligt mycket! 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se
petra,
wow låter underbart, kram
mammansprinsessor.blogg.se
izabellanyquist
izabellanyquist,
Åh låter underbart! 💕
nouw.com/izabellanyquist
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Låter som en härlig dag! 😍Skönt med sol och bad ☀️
nouw.com/mrsfunkys
tessbjork
tessbjork,
Låter underbart med sol och bad! 😍
nouw.com/tessbjork
artibus
artibus,
Här hemma finns inte ordet jobba för tillfället, är inne på första veckan med semester så semester semester!! Men hade inte varit fel att haft lite mer sol och kunna ligga på en flamingo haha <3
nouw.com/artibus
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh även jag är inne på sista jobbveckan nu snäckan, nu fixar vi dessa dagar tillsammans! Det fixar vi!! <3 Poolhäng är något utav de bästa som finns vid fint väder, även jag har legat vid vår pool mycket under de fina dagarna! <3 Kram finaste!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin