Januari = lägga om livet?

Livet har vänt. Jag ser ljuset i tunneln, haha! Okej, å ena sidan har jag sjuk panik för varje stund jag har pluggat idag har jag insett att allt jag lärt mig basically är fel och att jag nu, två dagar innan tentan, måste lära mig att räkna om och inte råka göra samma fel av rutin. Good luck fröken Berlin!
Å andra sidan börjar jag bli inspirerad igen. Nämen ni förstår inte hur härligt det känns! Efter att ha varit helt slut i huvudet, psykiskt trött i hela kroppen (kan ni förstå vad jag menar?) och allmänt grå har jag hittat det igen. Det mest frustrerande är dock att jag inte kan ta tag i något än. Tentor först livet sen.

Men några saker jag ska ta tag i så fort jag lämnar tentasalen på Onsdag är:

Kläder
Garderoben. Outfits. Kalla det vad du vill. Jag har i stort sett bott i träningstights och Mammas stickade tröja hela December (hej och välkommen till tentap). It’s time for change! Så nu ska garderoben rensas och härliga outfits plockas fram. Dessutom tycker jag helt klart att jag är värd en runda på stan!

Kosten
Det kommer ett längre inlägg om det här snart, kanske redan imorgon. Men det här är en punkt jag är sjukt taggad att ta tag i. Innan ni börjar rynka på näsan så nej, vi snackar inte diet ala Beach 2020... Nej, vi snackar leta recept, laga mat, storhandla och fylla min kyl med härliga, näringsrika råvaror. Pepp!

Träningen
Det kommer att stå mer om det här också i samma inlägg, men kortfattat kan vi sammanfatta det med att jag måste börja tänka mer holistiskt. Det är ett rent faktum att jag börjar bli äldre och jag vill ha en kropp som håller hela livet och just därför behöver jag tänka om lite granna.

Kompis-dater
En positiv bieffekt av att jag gjorde slut med mitt ex är att jag måste kliva ur min comfort-zone och boka in fikor/middagar/mys för att inte sitta hemma ensam. Tidigare var det inget problem eftersom att jag hade honom hemma så det var (så sjukt sorgligt nog) inget som jag direkt prioriterade eller saknade. Men nu längtar jag verkligen efter er alla! Huns, here I come!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
linndossing
linndossing,
Men känner också mig så inspirerad just nu!!! Framförallt med träning och mat, vill må bra och känna mig stark igen. Nu kör vi!!! Kram <3
nouw.com/linndossing
louisefreij
louisefreij,
Du är så grym ❤️
nouw.com/louisefreij
happyM
happyM,
2020 kommer bli bäst med den här inställningen!!! Stooor kram ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Du kommer få ett bra 2020 , för du är så klok!! Du kommer hinna på dessa dagar att lära in dig det nya. Ta tid på tentan och verkligen fundera och inte stressa som kommer det gå galant!! 💕💕
nouw.com/emmamehrali
malinkirstine
malinkirstine,
Du kommer få ett fantastiskt år med den inställningen! Du är så klok & så fin <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin