Jag vill kompisdejta!

Efter 9 dagar på resande fot och med livet i en stor resväska har jag kommit fram till att det finns vissa saker jag ändå saknar. För hur mycket jag än älskar att vara på resande fot så förstår jag verkligen varför människan inte lever som nomad utan bosätter sig och kalla ett ställe för hemma. Vissa saker kan man helt enkelt inte göra när man inte har ett hem, vissa saker fick inte plats i resväskan och vissa saker är man taggad på att skapa på hemmaplan.
Några grejer jag längtar efter att göra när jag kommer hem är att:

Kompisdejta! Efter att ha lyssnat på ett antal poddar där dom kommit in på just det här med att kompisdejta och att skaffa nya vänner är jag verkligen så himla taggad på det.
Frågan är bara: hur gör man?? Var hittar man personer att ”bjuda ut”? Har ni några tips på facebook-grupper eller liknande?

Laga hälsosam mat! Efter att ha bott hos min Morbror med familj den senaste veckan så har jag blivit så otroligt taggad på att laga bra mat. Framför allt är jag sugen på att göra typ en hummusröra, vilket är oerhört märkligt med tanke på att jag inte tycker om hummus. Men jag är så taggad på det!

Plocka fram min epilator och gå loss! Här skall renrensas (eller vad man nu ska säga) och smörjas in ordentligt.

Se ikapp PH! No spoilers!!! För här på NZ kan jag inte ladda något från Viaplay, så jag har snart två veckor att ta igen.

Boka in ett julbord. Jag har faktiskt inte varit på julbord på jag vet inte hur länge, och då har det bara varit genom mitt egna eller mitt ex jobb. Aldrig privat. Men jag har faktiskt pratat lite löst med en vän om att vi ska dra ihop ett gäng och gå. Hur mycket mys hade inte det varit?

Testa Alexandra Brings "nyttiga" chokladmuffins. Jag är ärligt inget fan av muffins. Men efter att ha lyssnat på både Två systrar en podd och Two of a kind hylla dom till skyarna så är jag fett sugen.

Köra BodyBalance igen! Efter så många dagar med både löpning och extremt många steg är min höft heeeelt slut. Jag känner hur stram jag är och hur mycket jag egentligen borde stretcha, men vem orkar väl göra det? Nej, så jag längtar enormt efter att komma tillbaka till träningsrutiner och möjligheten att gå på pass igen.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Säger som någon här uppe sa, gofriendly!!! Vet supermånga som älskar den appen ❤️ Kram
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Testa appen GoFrendly! jag har träffat några av Mina vänner där faktiskt. Appen är bara för tjejer vilket jag tycker känns bra! Men sen dejta jag mer än gärna dig!!! STOR KRAM 💕💕💕
nouw.com/emmamehrali
Fia,
GF is the shit! ☺️👌🏽 Träffat flera av mina vänner där, och vi är ett gäng som ska ut nu till helgen 😃
www.nouw.com/srundstrom
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jätte bra mål för när du kommer hem till Sverige fina du ❣️
nouw.com/jenniferofhbg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh kompisdejta är ju så galet mysigt verklign men håller med vart hittar man vänner egentligen? Det var så mycket enklare som ung haha! Hittar nu någon bra sida eller något så hojta till! Massa kramar ❤ ☺
nouw.com/sofialissmyr
linnronning
linnronning,
Åh, kompisdejta låter så himla kul!! <3
nouw.com/linnronning
megkaup
megkaup,
åh, vill också kompisdejta! vettefasen hur man bär sig åt här där jag bor, men hade varit kul att testa 😘
nouw.com/megkaup
artibus
artibus,
Men vilken fantastisk idé gumman!😍
nouw.com/artibus
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va kul att kompisdejta, kan vi kan ta en kompisdejt nån gång? kram
nouw.com/tildablanksvard
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Go friendly är en jättebra app för tjejer som letar tjejkompisar 😃
nouw.com/angelicacarlsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin