Jag vill göra karriär

I samarbete med Digitala Företaget

Idag är en sån dag när jag inte vill plugga. Inte för att jag inte vill just plugga, tvärtom tycker jag ju att det är kul, men man blir väldigt begränsad. Det finns alltid plugg som ska göras, så hur mycket man än vill finns det inte alltid möjlighet att göra allt man vill göra.

Flera gånger har sociala medier, och framför allt Instagrams, (negativa) inflytande diskuterats på sistone. För många handlar det om en press att träna, en press att inte kunna sitta hemma, en påminnelse om hur ensam man kanske känner sig och en strävan efter att man ibland inte riktigt kan vara nöjd, utan hela tiden måste sträva efter mer.
Jag kan absolut förstå hur folk tänker, men samtidigt känner jag inte att det påverkar mig på det sättet.

Däremot kan jag bli fruktansvärt rastlös och känna mig fången i mitt plugg. Jag har en vän som också pluggar till mäklare, men i Gävle, som lägger upp hur hon håller visningar och håller mäklarevents mm. Jag vill också!! Men samtidigt känner jag att jag har så mycket på gång med instruktörsjobbet mm, och dessutom så långt kvar i skolan att jag inte vet om det är värt att lägga press på det redan nu.

Sen har jag en annan vän som är helt jäkla freaking amazing! Genom social medier har jag följt henne från hennes UF-företag som hon startade under gymnasiet fram tills hur hon precis haft butiksöppning mitt i Stockholm. Hon har e-handel, distrubitörer, laserar e-handeln utomlands och omsätter säkerligen en hel del. På riktigt - SÅ COOL!!!

Jag vill också!! Men jag har mitt plugg... Ett tag var jag däremot inne på att starta en enskild firma för bloggens skull. Det hade liksom känts så bra i själen att kunna säga att jag har en egen firma, haha! Nu föll det tyvärr igenom då det finns en risk att jag förlorar mitt CSN.... Så det får jag spara till ett senare tillfälle. Men det är ett livsmål för mig! Någon gång i livet ska jag ha haft mitt egna företag!

Kanske borde jag läsa på lite innan det? jag har ju faktiskt ingen större koll på vad som gäller. Samtidigt behövs det inte alls i samma utsträckning längre eftersom att det finns så himla grymma tjänster. Ett exempel är Digitala Företaget med sin grymma app som hur smidigt som helst hjälper med allt från fakturering till bokföringsunderlag. Hur bra?

Gaaah! Hade det inte varit för CSNet så hade jag verkligen startat min firma idag. Kickat igång min karriär och verkligen känt mig som en buisnesswoman =)

Gillar

Kommentarer

Lollo
,
Gud va spännande och inspirerande med vännen som drev vidare sitt UF! Ångrar lite att inte jag gjorde det. Vad är det för butik? 😃
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Ångrar också att jag inte gjorde det! Hon driver LinLiving som säljer fantastiska linneprodukter. kik in det =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin