Jag vet att jag har vänner som älskar mig

Godmorgon finingar!
Hur mår ni? Med mig är det överlag bra, men jag ska erkänna att det är lite halvkaos i min hjärna. Jag skäms nästan nu, men jag har varit en av dom som mer eller mindre glömt bort pandemin. Jag har addapterat till den nya vardagen och har liksom lurats till att det, inte är lugnt nu, men nästan. Och plötsligt kom notisen med de nya restriktionerna. Helt ärligt, en total chock.

Som sagt - jag skäms nästan nu över min ignorans.

Jag har visserligen aldrig gått tillbaka till det som var det normala innan. Jag har fortfarande hållt distans när jag är i affärer och på andra allmänna platser, jag har inte haft en tanke på att gå på något i stil med Spybar, jag sitter aldrig bredvid någon på tuben och så vidare. Men nu när nya restriktioner inkommit har jag börjat få småpanik igen. Kommer jag inte kunna träffa mina vänner? Kommer jag inte att kunna gå till gymmet? Hur kommer det här påverka mitt jobb? Tänk om jag inte kommer att kunna åka hem till jul?
Egentligen är det så löjligt för inget har förändrats mer än att dom nu säger att man inte bör, men ändå förändrades hela min sinnesstämning på 30 sekunder.

Skillnaden mot i våras, för mig personligen, är dock väldigt stor. I Mars kastade jag mig hem till Gotland i rädsla för att Stockholm skulle stängas in. För då hade jag inte haft någon här. Jag hade mer eller mindre varit ensam på mina 24 kvadrat ute på ett område där jag mer eller mindre måste åka kollektivt för att ens ta mig till och från.
Idag däremot vet jag att jag skulle överleva. Jag skulle bli totalt förkrossad om jag inte hade kunnat ta mig hem till jul, men jag skulle verkligen klara mig. För det första har jag min syster här. För det andra har jag under de senaste månaderna fått sånna fantastiska människor i mitt liv. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag har vänner jag genuint älskar - och som jag känner älskar mig. Vi hade klarat oss. Så även om min hjärna är i kaos så har jag en helt annan trygghet i mitt hjärta.

Hur känner ni? Hur har ni påverkats av de senaste nyheterna?

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Jag känner som dig, innebär dom nya ”jag bör” varken träffa min familj eller gymmet att jag inte får åka iväg och träffa dom. Är jag den som ignorerar pandemin om jag gör dessa grejer ändå? För även fast jag tycker att jag har en kontroll och att jag sköter mig, så vet man inte hur dom andra på gymmet beter sig i den här situationen. Jag är lite kluven, för jag har svårt att stanna upp helt i min vardag nu 🤷🏼‍♀️😌
nouw.com/malinlinneaa
charlottahagg
charlottahagg,
Herregud så härlig bild!!😍
nouw.com/charlottahagg
coldinfinity
coldinfinity,

Känner likadant. Har inte heller gått tillbaka till det normala, men ändå "glömt bort" pandemin på något vis. De nya restriktionerna kom som en chock. Spelningar, festivaler och fester klarar jag mig förvånansvärt bra utan, men gymmet däremot.... Utan det överlever jag inte. Och som någon annan nämnde ovan, även om man sköter sig på gymmet med avstånd och allt vet man inte hur andra beter sig.

Är dock inte så orolig för julfirandet. Våra familjer bor visserligen i en annan stad, så oavsett firande behöver några åka långt, men då både jag och sambon avskyr julen kanske vi skippar att fira den helt i år 🤷🏻‍♀️

nouw.com/coldinfinity

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin