Jag tror på viljans kraft

Hur, rent ut sagt, jävla bra blev inte den här Fredagen? Jag sa ju att jag hade bestämt mig för att den skulle blir det, haha! Det var nog det där med viljans kraft.

Efter en riktig mysfrulle tog jag tag i tvätten (fudge - en ligger kvar i maskinen...), städade och organiserade hela rummet jag bor i nu (vilket verkligen behövdes pga det totala resväske-kaoset som rådde) och sorterade alla viktiga papper som bara hamnat på hög den senaste månaden. Så galet skönt alltihopa!!

På grund av min rädsla för pollen (som jag nu tydligen inte är allergisk mot även om jag själv VET att jag reagerar på det, haha) så har jag inte sprungit på evigheter. Men med dagens fantastiska väder vägrade jag gå in och trotsade därför mina rädslor. Check på 15 fantastiska kilometer (klapp på axeln fröken Berlin). Och hur under bart det än var så var det inte ens dagens bästa känsla. För vet ni vad? Gissa vem som ÄNTLIGEN fick checka av sin powernap i solen! Wihooo! Lite lätt rödbränd men sååå lycklig <— dagens status!

Efter det lyckades jag locka med min lillasyster Wilma för att fota ett samarbete (som jag är så sjuuukt lycklig över!). Ärligt gick det lite sådär. 2,5 timmar tog det innan vi hittade något bra ställe att fota på. Behöver jag säga att dom 2,5 timmarna inkluderade ett stopp för att tröst-köpa godis?? Men till slut tror jag faktiskt att vi lyckades få till något fantastiskt, so stay tuned =)

Och som att det inte kunde bli bättre så är hela familjen samlad, Pappa står och tillagar oxfilé, solen skiner och bordet ute är dukat. Alltså hör ni ens hur bra den här dagen är?? Så ja, frågar ni mig så är viljans kraft helt magisk och inget man någonsin ska underskatta!

Hoppas ni med har haft en fantastisk Fredag! Puss <3

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Alltså jag totalälskar din inställning och önskar jag var lite mer så. Och så mysigt med hela familjen samlad! Njuuuut. Kram <3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Finaste hjärtat! Ärligt så är det inte så svårt. Allt handlar bara om inställning ☺️ Kram finaste ❤️
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Wow vilken dag och hur fin är inte du!! Tror också 100% på viljans kraft, du har så rätt i allt du skriver! Ha nu en underbar kväll med familjen! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? tack hjärtat och detsamma ❤️
nouw.com/matildaberlin
Vet flera som fått höra att det inte är pollen, men pollen är ju så mycket så tror absolut men kan reagera utan att det syns på tester.
www.saramadeleine.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skönt att höra! För jag är då verkligen helt och hundra säker på att jag reagerar. Så tack!
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskar att du alltid försöker se allt så positivt, man kommer så långt med en sån inställning. Viljans kraft är något jag tror på, man kan komma hur långt som helst bara man tror och kämpar. Låter ju helt underbart att få sova lite i solen, drömmen! Massa kramar vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Ja, man gör ju verkligen det alltså!! STOR KRAM finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Joanna,
Så roligt att du alltid försöker vara positiv 🙂 Vad skön löprundan låter. Kram
steffanssonsonsaventyr.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! det var den verkligen med! =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
fannyeskilson
fannyeskilson,
Det lät ju helt underbart fina!!💕
nouw.com/fannyeskilson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fina! och det var det, hihi! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Det låter så fantastiskt vännen! Så glad man blir av att läsa det här, - vilken fredag! 🎀 Grym du är som tog tag i allt också, det gör så mycket när man är prokuktiv! Nu har du all rätt till att bara ta det lugnt! 💖✨ Världens kram hjärtat!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK hjärtat!! ALLA VÄRLDENS KRAMAR TILL DIG <33
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Du är en inspiration! 😃 KRAM <3
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
men åh! TACk vännen! Och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Man kan komma hur långt som helst bara man har viljan. Härligt med en löptur, själv har jag inte sprungit på flera veckor. Måste ta tag i det nu när jag går på semester. Blir sååå inspirerad av dig, du är grym! 😘 Önskar dig en fortsatt skön helg!
Kramar ❤️
nouw.com/mrsfunkys
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! det var verkligen helt otrolig!! Ska se till att ta mig en imorgon med =) STOR KRAM finaste och detsamma <33
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Låter hur bra som helst ju! 😍
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? Hihi! kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin