Jag trodde inte du visste vem jag var

▪️ För att fortsätta på inlägget jag publicerade imorse så lekte jag runt lite på gymmet efter BodyJamen igår. Jag hade sett ett klipp på Instagram med lite olika övningar av handstående mot väggen (har som mål att kunna stå på händer, men har väl haft det i 4 år och det går då inte så långt framåt). Och jag tänkte väl hur svårt kan det va? Jag måste testa! (Mitt syfte: bara för att det är kul)
Inte för att jag var ens i närheten utav att kunna göra vad hon på klippet kunde, men det var sjukt kul. Så mer lek åt folket!

▪️ Jag är så trött på det här med att resa kollektivt över hela stan, 2 gånger om dagen! I vanliga fall har jag en 40 minuters resa från ytterdörren fram till KTH. Det funkar. Det är rimligt. Men nu när jag åker till Södermalm varje dag tillbringar jag runt 2,5 timme, nästan 3, om dagen för att bara ta mig fram och tillbaka. Nej fyyy, vad trött jag är på det!

▪️ Igår fick jag en påminnelse om hur liten världen är. För någon vecka sen var jag på gymmet och (tro det eller ej) gymmade, haha. Så såg jag en tjej som var så lik en tjej jag gick i parallellklass med på högstadiet, men tänkte att neee, vad skulle hon göra i Täby? Men så gick stod jag och förberedde BodyJamen igår, och in kliver hon. Jag kunder verkligen inte tro det utan var tvungen att fråga Är det Emelie från Gotland?
Och tro det eller ej, men det var det. Sååå himla kul! Dessutom pratade vi efteråt och hon sa att jag trodde inte att du visste vem jag var, på samma sätt som jag svarade att jag trodde inte att du visste vem jag var. Haha!!
Jag vet inte vad hennes ståndpunkt grundade sig i, men jag var väldigt blyg när jag var yngre och gjorde inget större intryck. Så jag har koll på väldigt många i min ålder, men tvivlar på att dom vet vem jag är. Men det har jag bestämt mig för att ändra på!

Nu svävar jag bor från min ursprungstanke. Det jag ville få fram var att det är helt underbart vad liten världen kan vara!

▪️ Jag börjar få sån sjuuk träningsvärk, haha! I Torsdags blev jag ”medlurad” på ett Yoga for atheletes-pass med ett par av tjejer på utbildningen, vilket i sig va jättekul, men jag kände inte riktigt att ”det var ett helt pass”. Hade jag fått välja hade jag kört det i kombination med något annat bara för att få sträcka ut.
Men tji fick jag! Alltså AJ mina lår! Det verkligen smärtar i fästena, haha! Länge sen jag kände såhär! Så lesson lerned - även om det inte kändes så mycket då, kan träning ge enorma resultat!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Träningsvärk är en sån konstig känsla,ena stunden så älskar man den och i den andra känns det INTE lika bra,haha <3
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahha, men eller hur? Total hatkärlek! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
CarolineFrankesjo
CarolineFrankesjo,
pendlingen är verkligen sjukt segt. fattar liksom inte hur det går till. min sambo pendlar mellan södertälje och södermalm varje dag. tar 1-1,5h per tur. galet! det är ju miksom bara fyra mil in eller något sånt liksom 😋
nouw.com/carolinefrankesjo
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu! Hade aldrig orkat det! Är så glad att mitt bara är ett par veckor nu! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin