Jag tände eld på Mahalo

Jag gjorde det! I måndags tog jag mitt nästa stora mål på jobbfronten. Det finns en liten hall of fame bland Stockholmskontoren för alla som omsatt 600.000 kr på en månad. Jag trodde att jag skulle falla på målsnöret och stanna på 592.864 kr. Men efter ett kvällspass på gymmet i form av förhandlingsintervaller (15 min PW, ett samtal till budgivare, 15 min PW, ett samtal till säljaren på repeat) fick jag ihop försäljningen och tog målet med en enda dag till goda.

Ni vet hur man varje år säger att ”Nästa jul ska jag se till att börja med julklapparna i god tid” istället för att stå där i den sista veckan och fundera på vad tusan man ska hitta på? Men ändå blir det så varenda år… Well, jag har brutit trenden. Jag är klar, woop woop! Lite små-små-saker kvar, men jså pass att jag skulle kunna fira imorgon om det är. Hur skönt?

Ni vet ju också hur stolt jag var över att faktiskt äga min första dammsugare? Jag dealade till mig den av mina systrar när vi städade ur Farfars lägenhet. Jag var så nöjd med denna skaftdammsugare att jag sålde min (pga dåligt batteri) pensionerade robotdammsugare. Klipp till att dammsugaren, nu när jag skulle använda den för tredje gången, också har ett dåligt batteri och inte går att använda. Kul… Så det var bara att klicka hem en ny i måndags.

Den här kylan alltså… Jag går inte med på den. I alla fall inte om vi inte har någon snö. Då hade jag kunnat köpt det, speciellt med tanke på att det är December. Men svinkallt, barmark och mörker. Tack men nej tack!

Update: tack för att det kom lite snö inatt då. Hur mysigt var det inte att kika ut genom fönstret och se gatorna vita?

Jag har sett så mycket bra serier på sistone! Vi snackar på den nivån att jag legat och bara tittat, dvs inte fipplat med mobilen eller datorn under tiden. Jag har verkligen tittat-tittat. Bland annat har jag fastnat i Dynastin, Bachelorette, Bonusfamiljen (hade helt missat), och så får vi ju inte glömma att julkalendern har börjat.

Jag har druckit en massa goda, gröna juicer de senaste dagarna. Gott för både kropp och knopp. Mindre gott för plånboken. Hur är det ens möjligt att sånna kan vara så dyra? Och vem har jag blivit som lägger pengar på det??

Igår höll jag på att bränna ned Mahalo. Sjukaste!! Jag satt där i lugn och ro och jobbade på datorn. Plötsligt ser jag i ögonvrån hur flammor slår upp bakom/bredvid skärmen. De 4 pappers-servetterna hade hamnat i det lilla värmeljuset och skapat en liten juleld mitt på bordet. Tack och lov hade jag oerhört snabba reflexer. Jag fick tag i ett hörn, kastade dom på golvet och stampade ut elden. Men det va fasen svettigt ett tag. Jag hann en millisekund tänka att nu börjar det bli varmt om foten. Ett par sekunder senare hade jag ändå lyckats få ut den sista glöden och lämnade en massa aska efter mig. Vi kan alla konstatera att det är ett betydligt mer effektivt sätt att vakna till på än koppen morgonkaffe.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin