Jag ska bli gruppträningsinstruktör

Godmorgon finaste ni! Hoppas ni har fått sova fantastiskt gott! Kanske till och med fått lite sovmorgon?
Tyvärr blev det ingen för mig, även om jag för en gångs skull faktiskt skulle ha velat ta en, för att just nu sitter jag och äter en riktig power-frulle bestående av en over-night proats toppat med hallon och banan (ja, ni ser ju själva hur gott det ser ut!), och laddar upp för att snart dra iväg på dag 1 av BodyCombat-utbildningen.
Om jag är taggad? Hell to the freaking yes!

Det slog mig precis att jag flera gånger har skrivit att jag ska gå den, men aldrig förklarat vad det är. Så det kanske är på tiden?

Jag ska alltså gå utbildningen för att bli instruktör i BodyCombat. Och för er som inte vet vad det är, så är det ett kampsports-inspirerat pass från Les Mills. 55 minuter av skuggboxning, karate, Muy Thai och en massa annat kul.
Har ni aldrig testat det så MÅSTE ni, för det är verkligen så himla kul!

Och efter dom här två dagarna kommer jag (förhoppningsvis, haha) vara godkänd att hålla mina egna pass på SATS Viggbyholm Tisdagar 19.30 <--- Be there or be square!

Dagens schema ser ut som följer:


Overview &Masterclass
Choreography
Technique
Lunchbreak
Coaching Layer 1
Presentation #1
Coaching Layer 2 & Wrap up

8 timmar fyllda med en massa träning, kunskap och (förhoppningsvis) skratt <--- det brukar bli det =)
Jag hade dock räknat med att det skulle vara minst 2 presentationer, dvs tillfällen när vi ska ställa oss framför gruppen och instruera en låt, så nu blev jag nästan nervös över att jag bara har ett tillfälle att visa vad jag går för idag, haha! Jag menar, hade det varit två gånger hade det inte gjort något om jag f-ade upp det ena. Men gör jag det nu är det liksom kört...
Men så ska vi inte tänka nu. Nej! Jag ska åka dit, ha sjukt kul och bli så bra jag bara kan bli =)
Wish me luck!

Gillar