Jag säger NEJ till nyårslöften

Som jag skrev i fredags så har jag aldrig tidigare riktigt sett nyår som nyår. Jag har heller aldrig någonsin trott på nyårslöften. Det av två enkla anledningar; nummer 1. Löftena är alltid alldeles för stora för att kunna hålla varje dag i ett helt år, och 2. Jag lovar aldrig något jag inte kan hålla.
Däremot vet ni att jag älskar att sätta mål, att sträva framåt och att utvecklas. Mina Topp 3 mål för Januari fick ni ju läsa igår, och till störst del är det just mina Topp 3 jag kommer jobba med. Tillräckligt få men samtidigt tillräckligt många och under precis lagom lång tid för att kunna ge dom kraft och fokus.

Samtidigt har det här året som gått gett mig tid fundera och reflektera på ett helt nytt sätt. Vad vill jag egentligen? Vad är viktigt? Kan jag? Hur ska jag? Tankar som verkligen snurrat. Och tankar som också landat. Det har i slutändan landat i, inte nyårslöften, utan snarare nyårsmål. Så här kommer dom:

1. Jag ska omsätta 2 miljoner!
Om jag bara kunde sätta ett fokus för året så är det verkligen detta. Mitt första helår som mäklare och efter alla dessa år av plugg känner jag att jag nästan måste hedra det genom att faktiskt ge jobbet det fokus det behöver. Så fokus nummer 1 är just det: jobb. Och det jag ska göra är att omsätta 2 miljoner. Punkt. So let's do it!

2. Jag ska spela in fler videos.
För ett par kvällar sen fastnade jag i att scrolla igenom alla filmer jag har på mobilen. Det var efter att jag hade sett flera personer lägga ut olika klipp från helt vardagliga situationer, mitt i ögonblicken. Och wow vilken känsla det är i det. Jag har försökt vara bättre på att ta bilder, men videos är jag kass på. Så just det vill jag bli bättre på - att samla på minnen och upplevelser.

3. Jag vill sluta vara så snål.
As you now är jag osexigt snål. Inget jag är stolt över. Lyckas jag med mål nummer 1 (vilket jag ska göra) så kommer jag faktiskt att tjäna lite pengar och går jag inte längre på CSN-budget så behöver jag faktiskt inte vara snål längre. Dags att bli lite bjussig och härlig fröken Berlin!

4. Jag ska köpa lägenhet!
Nu så, i år KOMMER det att ske. Jag ska köpa min första egna lägenhet. Lånelöftet är klart, jag har kikat över min ekonomi och nu är jag redo. Så så snart jag hittar rätt lägga och på något mirakulöst sätt vinner budgivningen så kommer jag att köpa mitt egna.

Hur är ni? Sätter ni nyårslöften? Kör ni på mål? Eller sätter ni inget alls? Om ni har några - berätta vilka! Är så nyfiken =)

Gillar

Kommentarer

Nellaroc
Nellaroc,

Det är exakt samma här, inga nyårslöften, men det sätts mål istället då de ofta är rimliga och inga måsten egentligen. Hoppas du uppfyller dina mål och får ett riktigt bra 2020!🥰 Kramar

nouw.com/nellaroc
Nellaroc
Nellaroc,

Hihi 2021 ska det stå... 😂

nouw.com/nellaroc
happyM
happyM,

Hihi så himla härliga mål ❤️ Det kommer gå så jäkla bra för dig! Kram ❤️

nouw.com/happym
malinedlund
malinedlund,

Härliga mål! Heja dej!

nouw.com/malinedlund
Pia,

Jag har satt upp 5 mål som vanligt. Jag vet att jag kan nå dessa, de är mätbara och inspirerande.

www.piaw.se
Hilma
Hilma,

Håller med om det här med nyårslöften alltså... Det kan väl vara en spänning att tänka att man vill förändra något inför nästa år, men då ska det ju vara snarare MÅL och inte löften. <3

nouw.com/hilma
artist
artist,

Jag hade som Nyårslöfte att sluta dricka alkohol för några år sedan. Höll det och har fortsatt att leva som nykterist. Men visst är det så att Nyårslöften är svårt att hålla. Ska ju vara saker man verkligen vill för sin egen skull och gärna för hälsans skull.

nouw.com/artist
megkaup
megkaup,

power woman! klart du kommer klara ditt 2miljonersmål! heja dig!! 👊🌟

nouw.com/megkaup

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin