Jag måste sluta vara lat och börja leva

Good morning guys!

Ny dag, ny vecka och jag vaknar rätt så trött även om jag kom i säng i tid igår kväll. Jag känner mig så otroligt ur fas. Jag har liksom inte kunnat hitta tillbaka eller skapat några nya rutiner än. Och för att jag skall kunna fungera så är det måste. Helt klart något jag måste jobba på!

Helgen har i alla fall varit riktigt rolig. Fredagen, då hela världen var emot mig (den inkluderade bland annat SLs kundtjänst och en trasig papperskasse som resulterade i kvarg över hela trottoaren mitt på Östermalm), är en annan historia som vi kan glömma.

Men på lördagen firade Lisa sin 25-års dag med poolparty. Helt ärligt var jag inte sugen på att åka dit under förmiddagen. Jag kände att jag låg så efter i mitt liv, hade en riktig fuldag och då jag knappt känner (update: kände) någon där höll den sociala pressen på att knäcka mig. Speciellt med tanke på att det var en bit utanför stan så min enda väg till och från var Elin som körde. I vanliga fall hade jag i värsta fall kunnat kommit på en nödlögn och gått hem i tid. Men nu?

Jag är så otroligt tacksam över dessa människor i mitt liv. De som verkligen får mig att leva. Jag var cirka en millisekund ifrån att iatället stanna hemma i min ensamhet. Men tack och lov gjorde jag inte det. Istället åkte jag dit och hade en helt fantastisk kväll. Jag tror att var första gången sedan corona kom som jag dansade. Och alla ni som följt mig länge vet att det är det jag alltid gör ute. Till skillnad från många av mina vänner som sitter i baren och snackar är jag hon som ett par glas in står på bordet och dansar, haha!

Det blev ingen bordsdans den här gången (hade lite mycket respekt för Lisas pappa som öppnat upp sitt hem för det). Men det dansades, pratades, dracks och badades. När vi åkte därifrån någon gång runt 1-tiden kunde jag knappt sluta le.

Jag inser mer och mer hur dålig jag är på att leva. Jag är bekväm. Jag är lat. Jag har varit osexigt snål. Jag måste sluta med det - jag måste leva!!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin