Jag mår - bra?

Efter två dagar med en liten dipp var igår något i särklass. Jag har under det senaste halvåret gått runt och känt mig energilös. Inte energilös som i att inte orka ta sig upp ur sängen, utan snarare energilös i inte som mig själv. Från att jag kom tillbaka till Stockholm efter "sommarlovet" och fram till att jag återigen åkte hem till Gotland för jullov kan jag nog räkna gångerna jag åt middag hemma. Istället levde jag på fil, flingor, kvarg, sött proteinpulver, kakor, knäckemackor mm. Hur mycket näring är det inte det...? Nej, en enda stor ond cirkel. Vid årsskiftet bestämde jag mig för att nu var det 100% dags att ta tag i detta och från att jag nu började köpa frysrätter (jag skäms fortfarande för att säga det, haha) och faktiskt äter middag (i form av mat) känner jag ÄNTLIGEN skillnad.

"Du ser välmående ut!" sa @isabylund när vi möttes upp på en totalt spontan fika igår (något vi heller aldrig gör för den delen. Spontanitet är inte vår starkaste sida, haha). Och ja, jag mår bra? Jag har mer energi. Jag känner mig lyckligare. Jag är mer spontan och vill hitta på saker. Jag har varit oerhört social den här veckan och har nog inte suttit hemma själv en enda kväll.

JAG äLSKAR'T!

Och vad jag mer älskar är solen! Kan vi snälla ta en liten stund för den? Igår lämnade jag faktiskt kontoret redan vid 14. Då tillsammans med Lovisa, Rebecka och Jennifer för att äta lunch på Sturehof. Hur mysigt? När jag gick var jag klar för dagen vilket aldrig händer. Kändes nästan som att jag skolkade, haha. Fylld på energi och lycklig av solen smsade jag sen Isa och lurade med henne till Vau De Ville där vi tog en snabbfika ute i glashuset med solens strålar skinande på oss. Jag blev verkligen varm hela vägen in i hjärtat! Kan det vara vår som är påväg? Vågar man tro på det?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin