Jag ljög - mina mål för 2020

Innehåller affiliate-länkar

ÄLSKAR mitt nya mobilskal

Jag tar tillbaka det jag sa. Rewind ”Jag tror överlag inte på nyårslöften. Istället tror jag på tusen på mål. Först funderade jag på om jag skulle sätta mig och skriva ned x antal mål för 2020, men så kom jag fram till att det troliga är att dom kommer att hamna i skymundan och glömmas bort. Så därför kör jag på mina Topp 3 mål istället”.
Jag tror fortfarande inte på nyårsLÖFTEN. Jag lovar aldrig något jag inte kan hålla, och hur tusan ska man veta att man kan göra något under dessa 365 dagar? Däremot har jag funderat lite och kommit fram till vissa mål jag har för 2020. Mål som är för stora för att bara ha i en månad (kommer självklart fortsätta med mina Topp 3). Så här kommer dom:

Köpa lägenhet
Eftersom att jag bor i en studentlägga och (om allt går som det ska) så tar jag min kandidatexamen i Juni, så måste jag flytta. Jag vill verkligen (läs ska) bo kvar i Stockholm. Och absolut, måste jag så får jag hyra. Men målet med stort M är att köpa en lägga.

Filma mer
Jag jobbar redan på att fota mer. Både under händelser men också i vardagen - och jag ÄLSKAR ha ha det dokumenterat och kunna kika tillbaka på. Men så ser jag hur folk filmar med. Bara några små sekunder här, några få sekunder där. En solnedgång, en dans på krogen, det dukade middagsbordet hemma i barndomshemmet. Småsaker, men sånt som är magiskt att minnas.

Hemligt mål
Jag har ett väldigt personligt, och tyvärr hemligt, mål. Inget som på något sätt påverkar er utan bara mig. Ett mål jag måste kämpa lite med, men något jag verkligen ska satsa på i år!

Jag ska njuta av livet!
Jag såg precis dom här bilder på Molly Rustas blogg och kände bara att Det där vill jag ha. Jag vill lägga ifrån mig rutiner och måste för att bara en kväll gå ut, sätta mig ned och se solnedgången. Jag vill spontant åka med på en roadtrip ut på landet. Jag vill tillbringa en dag på sjön. Jag vill njuta av livet!!

Dra igång min mäklarkarriär
Direkt efter examen börjar jag jobba på Fastighetsbyrån Östermalm. Det är där jag har haft (och kommer ha resten) utav min praktik. Om jag är taggad på att komma igång? Hell yes!
Mitt mål är att omsätta 2 miljoner under mitt första år och för att lyckas med det måste jag kicka igång ordentligt. So let’s!

3500 följare på Insta
Okej, lite ytligt, lite löjligt. Men det är mitt mål. I dagsläget har jag precis nått 2700, så vad tror ni? 3500 under 2020?
(Följer ni inte redan så hittar ni den HÄR)

Jag ska vara singel
Under hela mitt vuxna liv har jag varit i ett förhållande. Nu är jag singel och ska passa på att vara det ”innan det är försent”. Vem vet när man råkar springa på nästa fantastiska person? Så innan det händer vill jag fylla mitt liv med roliga Tinder-historier, utmaningen i att pusha mig själv till att vara social och inte blyg, upplevelser och situationer jag aldrig hade hamnat i annars, och allt däremellan.

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Jag tror inte heller på nyårslöften men jag hörde att någon forskare hade kollat hur många löften som faktiskt hålls och efter ett halvår var det ändå 46% som fortfarande hålls. Blev förvånad av siffran, trodde den skulle vara lägra ändå. I början av förra året satte jag upp målet att ha 1500 följare på Instagram. Det gick inte alls bra. Istället har jag mindre nu än vad jag hade i början av förra året. Suck alltså! Men jag håller tummarna att du når ditt mål. Jag ska in och följa dig (hannafialotta är jag men det visste du säkert redan).
Skoj med ditt hemliga mål, blev sjukt nyfiken, haha. Tinderdejterna får du gärna berätta mer om, låter kul.
hannafialotta.blogg.se
Julia,
Jag vill också njuta av livet 2020 (som är ett skottår, så det är t.o.m. 366 dagar man har på sig!)
ajlimuller.se
Anita,
Spännande med framtida Mål med eget köp av lägenhet 😃
siliiins.blogg.se/
beattriicee
beattriicee,
Vilka bra mål inför 2020!! YOU CAN DO IT! ✨
nouw.com/beattriicee
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh vilka grymma mål du har Matilda! Du kommer säkert klara alla galant 😊 <3 kram!
nouw.com/sandrakannasto
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh håller verkligen med, att kunna filma saker som händer är magikst! Visst bilder är också uppskattade att ha men en filmsnutt är så mycket mysigare enligt mig hihi. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Karolinee
Karolinee,
Tror på dig! 😀
nouw.com/karolinee
happyM
happyM,
Sååååå otroligt bra mål!!! Blev så taggad av just det där med att njuta av livet, man ska ta tillvara på alla fina stunder!! ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
malinkirstine
malinkirstine,
Så himla bra mål <3 Önskar dig det bästa babe!!!!
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Alltid lika bra mål honey!!! Kör hårt, jag hejar på dig!!! Kram <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin