JAG HAR SÅLT MIN FÖRSTA LÄGENHET

Okej, jag kan fortfarande inte riktigt förstå det! Först av allt vill jag be om ursäkt för mitt kryptiska inlägg igårkväll. Ni som följer mig på insta har kanske redan sett det, men

IGÅR SÅLDE JAG MIN FÖRSTA LÄGENHET!!!

Förlåt, förmedlade <— rätt skall vara rätt!!! Men ja, det hände! Visserligen var det inte jag som tog in lägenheten, utan det var ett nyproduktionsprojekt jag som jag tog över från en kollega nu när han gick på lång sommar-semester. Så jag räknar den egentligen inte som min första helt egna förmedling (dom kommer förhoppningsvis snart! Har en lägenhet där annonsen bara ska godkännas och en som redan ligger uppe utan bilder och skall fotograferas på Måndag). But never the less! Det var jag som på slutet dealade med säljarna, jag som styrde upp med att boka in styeling, fotografering, lägga upp den på Hemnet, hålla privatvisning och förhandla mellan parterna.


(Den andra mäklaren skall dock ha sjukt mycket cred och tack för den delen med, med tanke på både att han gjort typ ALLT jobb innan och hela tiden funnits där med varje dum fråga jag haft. Så TACK Richard!!)

Det skulle egentligen vara visning på den på Söndag och på Måndag. Som ni vet la jag upp annonsen i förra veckan, igår styleades den och imorse var jag på plats för att fotografera. Direkt efter hade jag bokat in en privatvisning med en spekulant som ville se den, och vips 6 timmar senare satt vi och skrev kontrakt. Alltså IHHHHHHH! Det gick verkligen så otroligt snabbt att jag som sagt inte ens kan tro det. Dagen som gick från en trött Tisdag med dålig magkänsla vände till det totalt motsatta. Jag fick inget gjort utav det jag skulle, så det får jag försöka ta igen idag. But what the hell - JAG HAR FÖRMEDLAT MIN FÖRSTA LÄGENHET!!!

Efter det var vi ett gäng från jobbet som gick ut för att äta. Jag är egentligen inget fan av kebab överhuvudtaget. Men jag har hört att M.O.A.S (Meat on a stick) skall va typ den bästa kebaben i Stockholm. Eftersom att jag inte har så mycket att jämföra med så kan jag inte riktigt uttala mig om det påståendet. Däremot kan jag intyga att det var sjukt gott!! Kan helt klart rekommendera det om ni är sugna på lite fräsch snabbmat =)

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Men wow!! Jag sa ju att du skulle lyckas!! 😍
nouw.com/beattriicee
Johannagrahn
Johannagrahn,
Stort, stort grattis!!!! Du är GRYM!! <3
nouw.com/johannagrahn
Desireekujala
Desireekujala,
Grattis 😍😍😍 så himla bra är du!!!
nouw.com/desireekujala
Pia,
Jättegrattis!!!! Du är på G!!!!
www.piaw.se
brallans
brallans,
Ååh va kul!! GRATTIS!!!
nouw.com/brallans
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Grattis, du är ju grym!!
nouw.com/ebbasalomonsson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
OMG vad du är grym Matilda, kan inte tveka en gång på dig!! GRATTIS & STOR KRAM! <3
nouw.com/emmaengstrom
MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
elllensvensson
elllensvensson,
Grattis snygging <3
nouw.com/elllensvensson
artibus
artibus,
Men så grym hjärtat!!!❤️
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin