Jag har publicerat en hemsida

Nämen vänta nu - Fredag?? Det var ju typ Måndag igår? Hej dagsvilsen tjej, haha! Måste dock erkänna att det är väldigt skönt med en sån mjukstart tillbaka i vardagen. Två dagar och sen helg, nej jag klagar då verkligen inte. Fredagen till ära bjussar jag på en liten +/- lista.

Jag älskar Stockholm! När jag lämnade Gotland hade jag ångest (precis som alltid när jag åker hemifrån, oavsett om det är Gotland eller Stockholm) och de första dagarna här uppe var hemlängtan brutal. Men de här dagarna när jag har fått vara ledig och bara landa så har jag hittat tillbaka till hur mycket jag älskar den här staden. Jag kan på riktigt få likt en glädje-chock genom kroppen när jag sitter på tuben på väg in till stan, eller vilja göra ett glädjetjut när jag går på Drottninggatan. Nej, lycka!

Efter en period med total kaos-hy (för att vara jag) börjar det äntligen ordna upp sig. Jag var och fixade lite nya hudvårdsprodukter från Kicks i Måndags (kommer ett längre inlägg om det sen) som uppenbarligen funkar fantastiskt bra för mitt stackars torris-ansikte.

Jag har börja ta tag i ett utav mina Topp 3 mål för Januari - nämligen att rensa här hemma. Jag har till och med startat en hemsida med lite smått och gott (bla en massa splitter nya kläder från NA-KD) som sen skall uppdateras allt eftersom. Men är ni sugna på att fynda lite kan ni kika in den redan nu =)
Ni hittar den HÄR

Världens i-landsproblem, men jag har så många bilder att redigera att jag orkar liksom inte ta tag i det, haha! Så istället står jag plötsligt utan bildmaterial och vill bara helt enkelt ge upp.

Träningen den här veckan har varit väldigt enformig. Som anställd på SATS får jag inte boka pass förens samma kalenderdag, vilket i Januari betyder att jag i stort sett inte får plats på några pass. Så istället för att chansa går jag till gymmet när det passa min dag = tråkigt gympass.

Nouw... Förlåt, men ibland undrar jag verkligen hur svårt det kan vara att få en hemsida att fungera. Men men, håller tummarna för att det är back on track nu.

Jag somnar alldeles för sent numera. Tidigare var jag alltid i säng vid 22, somnade strax innan 23, vaknade pigg och glad. Idag är jag fortfarande i säng vid 22, men sen ligger jag och slösurfar (vilket i sig är så skönt att få tid till) fram tills efter midnatt, vilket betyder att jag vaknar betydligt mindre pigg och glad. Jag måste se till att ta tag i det där - efter helgen, hehe!

Hoppas ni får en fantastisk Fredag! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Ah, vad kul med hemsidan 🥰
nouw.com/linnealiebig
Hannas krypin,
Det jobbigaste med Nouw tycker jag är de där popupannonserna, sjukt störande ju. Förstår inte hur de som gör de annonserna tänker. Jag blir inte ett dugg intresserad av att se vad det är för reklam. Vill bara ha bort det så snabbt som möjligt. Måste testa om det hjälper med adblock, såg nu när jag kollade min webläsare att den försvunnit i någon uppdatering.
hannafialotta.blogg.se
Julia,
Så peppiga plus Matilda 😊 Jag såg också hos Isa att ni ska ses, kul!

Jag har börjat gå och lägga mig vid 23 och släcka vid 00, och det passar mig superduperbra! Då får jag 6 eller 7 timmars sömn, men GOD sömn! Jag slutade typ sova när jag gick och la mig vid 22, märkligt nog så var det tidiga sänggåndet ett hinder för min sömn. Låg vaken till runt 3 varje natt. Det blir man sjuk av.

Angående nouw så kanske det funkar för er nu, men det är fortfarande ett helvete att kommentera. Man får inte veta att kommentaren skickats, och det "händer" inget när man klickar på knappen så det råkar ibland bli att man klickar igen och igen och igen, och plötsligt går 17 kommentarer fram. Det tar också tusen år att ladda nouw-sidorna som bara är helt vita i ett par minuter innan de öppnas. Om du ska skicka feedback så önskar jag som läsare att det fixar sig 😉
ajlimuller.se
Linnealiebig
Linnealiebig,
Men wow, får man ta vid idén med hemsidan?! Världens smartaste grej - blev såååå inspirerad 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
Desireekujala
Desireekujala,
Åh jag ser fram emot inlägget om din hudvård! 😃 Ha en fin helg <3
nouw.com/desireekujala
corneliadahlqvist
corneliadahlqvist,
Wow så coolt ju😃
nouw.com/corneliadahlqvist
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så spännande med en hemsida älskade du, du är så grym! Glöm aldrig någonsin det! Håller med, man börjar ledsna på att det alltid är massa krångel, hur svårt kan det vara att ha ett fungerande sida? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,
Men guuuu så bra idé med hemsidan! Har också massor här hemma som skulle komma till bättre användning av andra. Ser proffsigt ut också hörredu! Kom på ett + till för dig: söndagsfika!!! <3
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Åh så roligt med hemsidan! Håller med om nouw, helt värdelöst... Kram
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Så jäkla tråkigt att det hela tiden buggar.... arrrrhhhh. Men hallå HUR FIN är inte du? <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin