JAG HAR KÖPT LÄGENHET

Guys, vet ni vad?? Jag har gjort det!!

JAG HAR KÖPT MIN ALLDELES EGNA LÄGENHET!!!!

I onsdags klockan 10:45 satt jag där inne på mäklarens kontor, med säljaren framför mig och signade papperna för min alldeles, alldeles egna lägga. Förstår ni hur fantastiskt det är?? Jag har ju faktiskt ägt två lägenheter tidigare, men det var tillsammans med mitt ex. Nu däremot är det 100% jag som äger och jag som tjänat ihop och sparat varenda krona för det här. Jag måste erkänna att jag känner mig sjukt stolt över det.

Det är en 1a på 27 kvadrat på Kungsholmen. Mina främsta kriterier när jag letade var att den skulle ligga när till jobbet och vara inom min budget (obviously). Check på båda. Jag har cirka 5 minuters promenad till SATS (stort plus!) och från samma ställe går direktbuss in till jobbet.

Så den 29/6 får jag tillträde. Då ska jag börja med att renovera lite. Bland annat skall ett par garderober rivas, golvet fixas, badkaret tas bort och platsbyggda garderober byggas. Ni ska såklart få vara med på hela resan.

Eftersom att jag skrev kontraktet på förmiddagen och sen hade en massa jobb att ta tag i så blev det inte så mycket firande där och då. Däremot hade jag en middag inplanerad med min syster. Så så fort hon fick höra kastade hon in bubblet i kylen vilken sen poppades när jag kom över med sushin. Bättre firande kunde man verkligen inte få en onsdagskväll i corona-tider.

Så nu ska här börja planeras, sökas på inspiration, budgeteras, rensas, packas och helt enkelt njutas till tusen. För vet ni vad? Jag äger en egen lägenhet!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Va kul 😊 grattis 😊👏

nouw.com/marreekholm
lindholm
lindholm,
Wow, stort grattis!!
nouw.com/lindholm
hilmak
hilmak,
Åh grattis! ❤️
nouw.com/hilmak
LinneaHeinonen
LinneaHeinonen,
Så kul för dig, hoppas du kommer trivas i din nya lya!
nouw.com/linneaheinonen
artist
artist,

Stort grattis!!!🎉

nouw.com/artist
Ellendelin
Ellendelin ,

Gud vad rolig!! Grattis!🤍

nouw.com/ellendelin
megkaup
megkaup,

men wow, vilken grej! stort grattis 💕

nouw.com/megkaup
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
matildakz
matildakz,
Hannas krypin,

Men så roligt! Stort grattis. 😃

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin