Jag har en dröm

I samarbete med BL info

Jag har en dröm. Haha, låter nästan lite som Martin Luther King det här! Men ja, jag har en dröm. Jag vill vara egenföretagare. Sedan flera år tillbaka har jag velat det. Enda kruxet är bara att jag inte vetat med vad, haha! Det gör det betydligt svårare kan jag säga. Idag vet jag vad jag vill, men det är som sagt en dröm

Som ni vet ska jag bli mäklare. Till och börja med (och kanske för alltid, vem vet) kommer jag att jobba på en etablerad byrå. Det känns väldigt tryggt, stabil och skönt att som ny kunna komma in på en redan färdig grund.

Men så hade jag ju en dröm. Notera ordet dröm. Det är skillnad på att ha en mål med en plan, och bara en ren och skär dröm.
Och min är att i framtiden driva en egen byrå. Att ha mina egna anställda mäklare som kommer äga och hålla företaget på topp medan jag är fri att kunna resa till höger och vänster, möjligtvis tillbringa månader utomlands och hela tiden ha en sån stabil ekonomi att jag aldrig behöver oroa mig.
Ja, dröm, hahaha!

Men det finns ändå en väldigt stor chans att jag blir egenföretagare innan det. Jag har sån fantastisk tur och ära (till stor del tack vare er, mina fantastiska läsare) att jag faktiskt har vissa inkomster på bloggen. Det kommer ett antal samarbetsförfrågningar lite nu och då, och som ni alla vet måste man vet sitt eget värde. Det villl säga, att jag tar betalt. Men hur? Genom fakturering såklart!
Under tiden som jag får CSN kan jag tyvärr inte ha en enskild firma, men så fort jag är klar så kommer det finnas en firma i mitt namn. När jag har läst på lite har jag insett hur pass många "vanliga" personer det faktiskt är som har sina egna firmor och företag idag. SÅ KUL! Därför tänkte jag passa på att tipsa om ett grymt fakturerinsprogram som ni hittar HÄR. För att ha ett program man själv trivs med är så himla viktigt, och här får man till och med testa att ladda ned och prova det i 30 dagar. Så bra!

Är det någon av er som har en enskild firma eller företag? Hur går det? Yay och Nay? =)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin