Jag har blivit sambo - update på se senaste dagarna

Guess who's back, back again.

För er som missat det så är jag alltså tillbaka i Stockholm. I måndags lämnade jag min älskade ö och kom tillbaka till Stockholm. Det är alltid så himla blandat. Å ena sidan skriker varenda cell i min kropp åt mig att inte åka, å andra sidan skriker varenda cell efter att få komma fram på andra sidan havet. Och det är oavsett vilken sida av Östersjön jag står på. Så även om det sög att behöva åka så är jag överlycklig över att vara tillbaka.

Full fart tillbaka in i vardagen har tyvärr inte lämnat så mycket utrymme till att uppdatera er om vad som händer i livet. Så här kommer ett par punkter från livet.

- Jag har lagt upp 3 lägenheter på Hemnet. Januari är i full gång, så denna vecka blir det 6 långa heldagar på jobbet och förhoppningsvis ett par kontrakt på ingång. Fingers crossed guys.

- Jag har gått och blivit sambo. Okej, jag är sambo med min älskade lillasyster som har flyttat in hos mig i väntan på att hon ska få tillgång på sin nya lägenhet. Därefter blir jag alldeles ensam igen (*play All by myself by Céline Dion*).

- Något annat jag har blivit är en sån där äcklig människa som jag ogillar (obs krydd). Men jag har gått och börjat snooza. Nej fy! Det är verkligen något som jag är så starkt emot så att det finns inte. Något jag förespråkat under så många år att man inte ska göra. Men här har ni mig, nästan en timme sen ur sängen idag...

- Var kom den här kylan ifrån? Och varför nu? Jag ville ha snö och kallt i December. Inte nu. Nu är jag klar med det och vill istället ha solsken och tillräckligt varmt för att gå låååånga promenader.

- Jag hade lite missat det där med att det är röd dag idag. Så med största sannolikhet kommer jag att vara ensam på kontoret. Men vad gör väl det? Jag tänker att jag har energi och är taggad, så bättre att köra ordentligt. Målet: att boka 4 möten. Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Kul att bo med sina syskon 😊❤️

nouw.com/marreekholm
Hannas krypin,

Alltså Gotland! Längtar tillbaka dit. Jag snoozar också fast jag egentligen blir tröttare av det. Jag älskar att det är kallt nu. Är verkligen inte redo för vår. Det har ju inte varit vinter än. Inser att jag är rätt ensam med att tänka så....

hannafialotta.blogg.se+
ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Åh vad kul ♥️
nouw.com/ellenbjorsson
juliafalten
juliafalten,

Så mysigt att bo ihop med lillasyster!❤️

nouw.com/juliafalten
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Men så kul!!🥰
nouw.com/belindagoransson
Nellaroc
Nellaroc,
Sååå mysigt! Sällskap gör så mycket och positivt dessutom <3 Sen kan man ryka ihop, haha... men det är fullt normalt. Massor kramar <3
nouw.com/nellaroc
Marie,

Mysigt att ha syrran boendes hos dig ett tag nu då och även härligt att få henne i samma stad med

sweetwordsbymirre.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin