.Jag hade hellre mått riktigt dåligt

Skinn-skjorta HÄR (är dessutom på rea just nu, woop woop)

Godmorgon sötnosar! Egentligen hatar jag att skriva sånna här inlägg men jag vet att dom är uppskattade. Och att skriva att allt är fantastiskt skulle, inte vara en hel lögn, men en halv. So here goes. Livet just nu är inte på topp. Och något utav det jobbigaste är att det växlar så otroligt. Det kan vända ungefär 6 gånger på en dag. Ena stunden är livet faktiskt på topp. Vi snackar den nivån där man får feeling, drar upp volymen på bilradion och skrålar med i någon Carola-låt (trots att jag verkligen inte gillar hennes musik) tills man knappt har någon röst kvar. Klipp till att jag i nästa sekund lider under ångestens morsa. Jag önskar nästan att jag tvärtom hade haft en hel period utav det ena eller det andra, för dom här växlingarna är oerhört påfrestande. Jag vet liksom aldrig hur jag ska förhålla mig till mig själv.

Vad som ligger bakom mitt mående behöver vi inte gå in på. Men en sak är att jag känner mig så himla ifrågasatt, både utav andra men också mig själv. Allt från vem jag är, hur jag är, val jag gjort, framtid - allt. (Hörde jag existensiell kris??)

I det här skedet av inlägget vill jag tipsa om mina bästa sätt att vända det på, men med tanke på att jag vet att det kommer vända och åter vända om typ 20 minuter så har jag absolut noll och inga tips att ge.

Istället skickar jag med er tipset om att oavsett mode försöka uppskatta ögonblicken som räknas. Som middagen igår med familjen. Fantastisk mat, en omgång yatzy och (just där och då) outtalad kärlek. En stund att ladda positiva-energi-batterierna. En stund att bara vara. Och för det är jag just nu oerhört tacksam!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Familjen byter extra mycket i såna här stunder! Men kämpa på, du vet att det kommer bli bättre <3 Kram
nouw.com/linndossing
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Jag håller med om att pulvermos är mycket godare än vanlig mos 🙈🙈😂
nouw.com/majanilssonlundstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin