Jag gjorde det! Första gången på 5 år!

Nu ska ni få höra något riktigt sjukt! Det är nämligen så att i Torsdags hände det! För första gången på nästan 6 (!) år bjöd jag över någon på middag. Hur sjukt?? Jag och mitt ex gjorde liksom aldrig det. Inte ens våra föräldrar. Jo vänta, nu när jag tänker på det så kanske vi bjöd hem min Mamma och Pappa en gång under vårat första år. Så på 5 år då. Men i torsdags så hände det =)
Jag har nog inte berättat om mitt superkap va? I förra veckan var jag inne på Matsmart och såg reklam för fajitaskit på startsidan. Gissa vad dom kostade! Svar: 0 kronor. Jag skojar inte, dom kostade verkligen ingenting. Jag bara väntade på att siffran skulle slå om när jag väl kom till kassan, men nej, det gjorde verkligen inte det. Så hem kom 10 kit jag inte betalade en krona för.
Jag var tvungen att berätta om det för Sofia och Philip för det var ju verkligen SÅ sjukt! Jag skickade en snap på leveransen och sa något i stil med tacokväll hos mig coming up. Och i Torsdags innan pubben blev det av. Tacomys - hemma hos mig. Hör ni hur sjukt det är? Första gången på 5 år! Och framför allt - hör ni hur mysigt??
Det enda problemet nu är att det här var ett utav mina Topp 3 mål för Oktober. Vad ska jag nu komma på för något? Några idéer? Men oavsett så är det utan tvekan fler taco-kvällar på ingång. 1 kit borta, 9 kvar = många mysiga kvällar!

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
linndossing
linndossing,
Amen hur underbart? Både kvällen & den billiga leveransen! Goals <3 Kram
nouw.com/linndossing
Karolinee
Karolinee,
Men vad härligt!! <3 Kram
nouw.com/karolinee
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Yayy!! Det ,åste ha känts otroligt bra efter att ha gjort detta, och hur mysigt med tacotorsdag liksom?? Du är så grym Matilda <3 Lite avis här haha! Men ha en SÅ bra lördag vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
aaah, kan inte ens minnas sist jag hade middag hemma. Nog mer än 5 år sedan, SKAM!! Ska ta efter dig nu. Genast 😉
nouw.com/isabylund
Therese,
ÅH vad härligt!
www.theresemolander.se
Johannna
Johannna,
mysigt att bjuda hem folk <3
nouw.com/johannna
Netti Starby,
Åh vad mysigt att du bjöd hem en vän på middag! <3 Kramis
starbys.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
sjukt länge sedan sist, men vad mysigt kan jag tänka mig! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Yasmine,
Så härligt det låter! Och gratis är ju extra gott haha :p Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin