JAG GJORDE DET!!!

Godmorgon hjärtan! Måndagspeppen är idag total. Hur är det förresten? Har ni redan gått på semester eller är ni påväg in till jobbet? Själv har jag bara dom här ynka 5 dagarna kvar innan jag lämnar för 2 veckor på Gotland. Fem små ynka dagar. Till skillnad från tidigare år när jag räknat ned varendaste en så har jag lite småpanik över hur lite tid det är kvar. Så mycket jag vill få gjort men så få timmar.

Jag lovade ju förresten att berätta vad jag har lyckats med. Vad som var VECKANS BÄSTA.
Jo, jag har....

TAGIT IN MIN FÖRSTA LÄGENHET!!!

Woop woop woop! Vad betyder det? kanske ni undrar nu. Jo, det innebär att jag har varit hemma hos en kund, värderat lägenheten, diskuterat hur dennes tankar går och lyckats ha ett sånt pass bra samtal att kunden fått förtroende för mig och bestämt att jag skall vara dennes mäklare.
Jag har tagit in första lägenhet! Det kommer liksom bli min lilla bebis. Ihhhh!

Kunden ringde in i Fredags och sa att vi skulle köra, men hade inte möjlighet att lämna in det påskrivna Uppdragsavtalet förens under kvällen (efter att jag lämnat kontoret). Därför vågade jag inte skriva något förens jag själv sett det signerat. Inget jinxande här inte.
Men ni skulle ha sett mig hoppa genom kontoret av lycka när vi la på. Ihhhh! (igen). Jag hade lovat mig själv att fira när det väl skedde så att jag hade en AW inplanerad var ju bara perfekt. Förutom att det var kvällen jag tog in mitt första objekt så var det också kvällen jag för första gången testade ostron.

Review: Meh! Det var liksom rätt så menlöst. Inte alls en slajmig snorkråka men heller inte någon smaksensation. Kul att ha testat men verkligen inget värt dom pengarna folk kan lägga på det. Nej, beställ in något godare (typ en burgare) istället.
Anyways. Ingen Måndagsångest här inte, utan total pepp. För idag ska jag jobba på med och lägga ut annonsen. Stay tuned så ska ni få se ikväll!

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Men grattis grymmaste du!!! 😍 Fråga till framtida frågeinlägg: hur mycket/hur många procent tjänar du på en såld bostad? 😊 och det där med ostron tror jag är gaaaalet olika hur de smakar faktiskt, precis som musslor. smakade musslor typ 5 gånger innan jag stötte på riktigt goda och nu är jag kär 😍 kram fining!
nouw.com/frulindhamn
Johannagrahn
Johannagrahn,
GRATTIS!!! faaaan vad grym du är 🥳💯🍾
nouw.com/johannagrahn
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
HEJA!! Stort grattis till dig Matilda, något så fantastiskt grym du är ska du veta 😍🙏🏻 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
artist
artist,
Grattis vad roligt!!🌹
nouw.com/artist
Hannas krypin,
Men så grymt! Stort grattis till din första lägenhet. Måste vara grymt att få förtroendet att få vara någons mäklare. Ostron skulle jag aldrig kunna testa, ser ju inte gott ut.... Modigt av dig att göra det.
hannafialotta.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men stort grattis, superroligt för dig! Jag visste att du skulle klara det vännen! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Josefin,
WOW stort grattis fina du! 😃 <3
josefinnnilsson.blogg.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh stort grattis vännen 😍👏🏼
nouw.com/matildawaern
emiliehelle
emiliehelle,
Gratulerer😍💪
nouw.com/emiliehelle
Jasmine,
Stort grattis till framgången på arbetet! Bra jobbat och fortsatt lycka till.
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin