Jag ber om ursäkt och tv-serie tips

Godmorgon hjärtan! Jag vill börja med att be om ursäkt för strulet som var här inne igår. Hela Nouw låg nere till och från under hela dagen (så sjuuukt irriterande). För ett halvår sen hade det gett mig total stress. Jag hade haft ren och skär panik, suttit med datorn och försökt logga in gång på gång på gång, och nästan gråtit över det faktum att jag "bara" publicerade ett inlägg igår istället för de normalt sett två. Men inte nu. Nej, i år är ett år med mindre stress. Och faktum är att jag kunde inte göra något åt saken, så varför stressa?

Anyways, tillbaka till idag. Jag har precis tvingat mig själv upp ur sängen för att hinna ta min älskade morgonpromenad innan jag ska ta mig iväg till skolan. Idag påbörjar jag nämligen mina två sista kurser på KTH. Hörde ni? Mina 2 SISTA. hur sjukt är inte det?? 3 år har verkligen flugit förbi.

Jag ska dock erkänna att jag är lite lätt otaggad. Inte på att plugga i sig, för egentligen så ser jag verkligen fram emot dom här kurserna (Fastighetsmäkleri i juridiken och Fastighetsmäkleri i praktiken), men på att ha fasta tider och att behöva sitta still igen. Till skillnad från förra perioden där vi hade ungefär 3 st 2-timmars föreläsningar i veckan, så kommer vi nu att läsa mellan 10-16 fyra dagar i veckan. Inte taggad! Plus att det har varit så fruktansvärt skönt att vara helt ledig de senaste dagarna. Jag har bingat serier hela dagarna - och jag har älskat det!

Jag tänkte faktiskt passa på att tipsa om ett par utav dom:

Lost
Jag vet, väldigt gammal och de flesta utav er har säkert sett den. men har ni inte så måste ni. SÅ BRA! Jag har sett säsong efter säsong utan att kunna sluta. Den handlar om överlevarna från en flygolycka där de kraschade på en tropisk, och vad som visar sig mystisk ö. De kämpar dagligen för att överleva striderna mot The others, mot ön i sig och mot varandra.

Blindspot
Mitt på Times Square dumpas en väska ur vilken det kliver ur en naken kvinna med tatueringar över hela kroppen, men helt utan någon aning om vem hon är, vad hon gör där eller vilka tatueringarna är. Tillsammans med FBI upptäcker de ett mönster mellan tatueringarna och olika dåd. Vem är hon? Och hinner dom lista ut vad tatueringarna betyder?

Arrow
Jag ska erkänna att det tog ett tag innan jag fastnade ordentligt i den, men nu är jag hooked. Serien är baserad på DC Comics Green Arrow och handlar om biljardären Oliver Queen. Efter att ha varit borta i 5 år och antagen död efter en båtolycka kommer han tillbaka till Starling City som en ny person. Under förklädnaden som Arrow börjar han bekämpa brott och ondska ala superhero-style.

True Blood
I know. I'm a bit of a sucker när det kommer till Vampyrer. Allra helst när man får se Alexander Skarsgård utav tröja, hehe. Sjukt bra serie - både att se på och att läsa <-- kan verkligen rekommendera böckerna. Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Louisiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. Frågan är kan dom verkligen det?
Heads up för riktigt heta scener (inkluderade Alex Skarsgård, mm-mm-mmm).

Har ni några fler tips att langa? Hit us up!
Och hey - ha en grymt bra dag!

Gillar

Kommentarer

natalierenstroom
natalierenstroom,
Grymt att du försöker att inte stressa över sånt, har själv väldigt svårt att behålla lugnet när sånna saker händer.. lycka till också med dina två sista kurser, kuul!!<33
nouw.com/natalierenstroom
malinedlund
malinedlund,
Sjukt less på krångel här på nouw. Fattar inte..
nouw.com/malinedlund
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Jag vet... Det har varit så mycket problem med Nouw det senaste, stör mig...
nouw.com/mathildahogbergs
malinkirstine
malinkirstine,
Tack för serie-tips! Det behövs när man ligger hemma och är sjuk <3
nouw.com/malinkirstine
happyM
happyM,
Haaatar när det krånglar ❤️ Kram
nouw.com/happym
Pia,
Lost är verkligen bra. Kollade den i somras igen.
www.piaw.se
Lillan Kind,
Så härligt att läsa att du är mindre stressad är förut 😊 Men wow, är det bara två terminer kvar nu?! Snacka om att tiden går fort. Kramar!
varapavag.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Det verkar ha krånglat för allihop här inne, himla klokt av dig att skippa stressen! <3 Kram goding & tack för tipsen!!
nouw.com/lillymihlte
Ewe,
Åh älskar Arrow, och han är ju såååå yum🤤🤤
ewezz.home.blog/blog
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Fina, fina Matilda, be inte om ursäkt!! Nouw har verkligen krånglat massor och blir galen, men hade nog varit som dig för ett halvår sen haha :'D Tusen tack för tipsen för det är precis vad jag behövde!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin