Jag är tillbaka!!!

TENTA P ÄR ÖVER!!! Har ni någonsin hört något så trevligt?? Två veckor av sån psykisk stress, press och ångest att man går sönder som person, är avcheckade och jag kan äntligen gå tillbaka till att vara mig igen. En hel person, haha! I alla fall tills jul då det är dags igen. Men det tar vi då.

Som ni kanske förstår skrev jag sista tentan imorse, och peppar peppar så är jag rätt så säker på att jag klarade den. Which means that I’m coming home for Christmas! Woop woop woop! Ingen omtenta (fasen vad jag jinxar det här nu alltså...) betyder att jag slutar skolan redan den 12e December och är fri att antingen åka hem eller iväg på någon annan resa (hehe).

Svaret på frågan om jag mår bra idag? Hell to the freaking yes! Eftersom att jag har ett par klipp som går ut (fudge...) så bokade jag in mig på Barry’s Bootcamp direkt efter tentan. Och OH MY LORD! Jag kan ärligt inte ens minnas sist jag var så stark i kroppen. Jag sprang mina sprintar på nivå 20, hade tyngre hantlar än jag någonsin kört med innan och kände mig bara allmänt stark. Att det dessutom var typ det bästa upplägget på passet jag någonsin kört gjorde det ju heller inte direkt sämre. Får jag lova att kalla mig power-woman eller??

Efter att ha sprungit x antal ärenden på stan (thank God för min to-do-list) käkade jag lunch på Holy Greens. Stort tips btw!! Jag fullkomligt älskar sallader men har insett att jag sällan blir mätt numera. Men deras var fylld med så mycket mer än bara lite gröna blad. Och desdutom var den sjuuukt god! Så stort tips som sagt!!

Resten av eftermiddagen har gått till att packa och förbereda. För er som har sett pack-kaoset på min insta (yes, det är så jag jobbar, hahaha) så kan jag informera om att det äntligen är ordning på. Dock är jag lika nojjig som alltid för övervikt. Yes, ni snackar med tjejen som ALLTID överpackar... Så antagligen kommer jag packa upp allt, ta bort en del, packa ned, packa upp, ta bort och packa ned igen.
Bäst av allt är däremot att Sofia och Philip är påväg över för att laga hemgjorda hamburgare åt oss så vi kan fira att tenta p är över. Woop woop!

Vad hittar ni på ikväll? <3

Gillar

Kommentarer

Oscarnorberg
Oscarnorberg,
Ikväll ska jag bara ta det lugnt med min lilla familj!!
Hoppas du får en trevlig helg 😊
nouw.com/oscarnorberg
sarahkvist
sarahkvist,
Älskar Holy Greens! Jag måste gå dit och äta lunch snart, har inte varit där och smakat någon av deras nya sallader än.

Ikväll myser jag med film, choklad och rödvin ☺️
nouw.com/sarahkvist
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ah, sååå gott 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Usch vad jobbigt med två veckors stress, skönt att det är över nu! 😃
nouw.com/jenniferofhbg
tildablanksvard
tildablanksvard,
Gud så skönt att tenta p är över!! Kram finaste du<3
nouw.com/tildablanksvard
Therese,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin