JAG ÄR TILLBAKA!

Innehåller affiliate-länkar

Första dagen tillbaka i Stockholm. Okej, jag har fortfarande inte bestämt om jag ska stanna på heltid än eller om jag drar vidare redan på Onsdag. Känns som att det kommer bli ett litet spontanbeslut, så vi får se vad som händer.
Dagen har varit bra! Bortsett från ett litet moment av ångest över att 1. julen är över (såg upp på julbelysningen på några balkonger just då) och med det familjemyset jag såg så mycket fram emot, och 2. den följande hemlängtan. Trots att det inte ens gått 24 timmar sen jag sa hejdå till dom saknar jag dom redan. Men det släppte rätt så snabbt och jag landade återigen i lugnet.

Hur snyggt är btw inte mitt skal från iDealofSweden? Har ett samarbete med dom på insta, så kika in där för grym rabattkod =)

Det känns bra att vara tillbaka. Jag är ju något (väldigt mycket) utav en rutinmänniska, så att få börja bygga upp dom igen är riktigt skönt. Till exempel har jag idag:
- Börjat dagen med en morgonpromenad (sååå skönt!).
- Känt mig produktiv. Vid 09 ställde jag mig och lagade lunchlåda. Jag hade planerat att köpa något, men då jag unnade mig en uber hem från flyget igår valde studenten att prioritera.
- Varit på gymmet. För lite måste man röra på sig innan man ska sitta still i timmar.
- Pluggat, pluggat, pluggat. Back at KTH.
- Fått träffa mina vänner efter en hel julledighet. Bortsett från det faktum att det var över tentaplugg så var det verkligen hur mysigt som helst. Om jag saknat dom? Massor!
- Lagat mat. Eller snarare Ska laga mat. Jag är så peppad på näringsrik mat (för att fortsätta på inlägget från imorse + det som kommer att komma imorgon) och testa nya recept, så ikväll ska de bli en het linsgryta. Har jag någonsin lagat något liknande? Nope, but here goes!

Som ni kanske märker känner jag verkligen att jag är tillbaka. Inte bara i Stockholm, utan mer som person. Den där totala oinspirationen har släppt och jag är 110% redo för att äga mina vardag, och mitt liv, igen. Ihhh!

Så himla kul btw att ni är så många som är på veckans utmaning! Om jag inte var taggad innan kan jag lova er att jag är det nu. Så nu gör vi det här tillsammans! En hälsosam start på året - let's go!! <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Heja dig Matilda, så skönt att vara redo!! Även om det kan bli ett spontanbeslut hoppas jag det blir bra, och vi är så lika med att vara rutinmänniska!! Låter som att du fått en himla bra dag ändå vännen <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
louisefreij
louisefreij,
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Netti Starby,
Vilken härlig känsla och det är verkligen underbart att vara tillbaka till rutinerna. 😃 Kramis
starbys.se
happyM
happyM,
Åh men kan ju vara så himla skönt att få komma tillbaka! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
malinkirstine
malinkirstine,
Men finaste finaste du! <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin