Jag är klar - fylla och flyttplaner

I samarbete med K3 Golv

Good morning guys!

Hur har eran helg varit? Min har verkligen varit jättebra! I fredags blev jag hembjuden på middag och spelkväll hemma hos min syster tillsammans med ett par vänner. Där blev det både ett och två glas bubbel, och för första gången på väldigt länge kände jag mig ordentligt lullig. Väldigt trevligt faktiskt, haha.
Lördagen startade jag med en ordentlig sovmorgon följt av en löptur i solen innan jag mötte upp @isabylund i stan för att njuta av det underbara vädret. Vilket vi körde en repris på efter mina visningar igår. Så himla härligt!

Det jag också har konstaterat nu under helgen är att jag är så redo att flytta. Jag är klar i min studentlägga. Jag är klar på Lappis. Jag är klar. Allt jag vill just nu är att flytta in till stan. Okej, jag vet. Jag bor tekniskt sett i stan. Men det är ändå ett projekt att ta sig in till civilisationen. Det finns liksom inte att bara gå runt hörnet för att äta en frulle ute eller så, och det tar mig ca 1 timme från att larmet ringer på morgonen till att jag är igång på gymmet. Men om lite mer än en månad är jag där. Eller snarare rätt så exakt en månad. Jag får ju tillträde om mindre än 30 dagar men så ska det renoveras lite innan jag flyttar in på riktigt. Först och främst ska jag fixa i badrummet och så måste jag bygga garderober (vilket Mamma och Pappa ska hjälpa mig med). Min första tanke var att jag skulle fixa golvet (jag hade till och med läst in mig på både golvläggning och golvslipning hos K3 Golv) men kom sen fram till en lösning där det förhoppningsvis inte behövs göras. På så sätt borde jag (peppar, peppar) kunna flytta in till den helgen. Håll tummarna för att allt går som planerat är ni snälla =)

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Håller tummarna 🤞 ska också flytta☺️

nouw.com/marit1998
artist
artist,

Åh vad roligt!

nouw.com/artist
Anita,

Men så spännande!! Kul 😃

siliiins.blogg.se/

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin