Jag är kär, och trött som s*tan

- Dra mig baklänges vad trött jag är. Det började redan igår. Precis som idag så kom jag liksom inte upp ur sängen. Det tog nästan en halvtimme längre än vanligt, inte okej. Och efter att jag sen tog mig upp tog det tills efter lunch innan jag ens vaknade. Vi snackar zombie-mode deluxe, ögonlock som hängde ned till knäna, kudden klistrad i ansiktet, zzz-tecknet flygandes över mitt huvud. Ja, ni fattar. Nej fy säger jag bara! Ge mig en kopp kaffe eller två tack.

- Jag har gått och blivit kär i Bianca Ingrosso. Eller snarare har jag fått en ”jag-vill-vara-hon”-crush. Jag ska erkänna att jag genom åren har haft väldigt växlande bild av henne (vilket jag inte tänker gå in på av respekt mot henne, inte för att jag tror att hon läser min lilla blogg haha, men ändå), men just nu ser jag henne som en extremt fin och driven person. Någon som jag skulle vilja vara.

- Det här med semester. Jag är tydligen inge bra på det, haha! Jag insåg precis att jag har tänkt fel på vilken vecka som är vilken, så nu har jag bokat in en massa jobbmöten på min första lediga vecka (nummer 28). Så idag blir det helt enkelt att gå till min chef och snällt fråga (eller rent ut sagt säga) att jag kommer jobba 28 och vara ledig 31 istället, haha!

- Igår hade jag ett missat samtal från ett 08-nummer på min privata mobil. När jag ringde tillbaka visade det sig att det var en handläggare från skatteverket (jag håller ju på att starta upp enskild firma och hade lite att komplettera). Och det var så kul för han var verkligen precis vad man förväntade sig att en person som jobbar på skatteverket skulle vara, haha. Läser man en bok om personers färger kunde det utan tvekan varit en bild på honom under rubriken ”Blå person”. Och även om jag i grund och botten är rätt så blå så gjorde samtalet min röda sida väldigt frustrerad (kom till kritan är du snäll, haha). Men summan av kardemumman är att det verkar som att jag snart har en business. Yay!

- Det slog mig precis att när jag nu flyttar kommer jag att för första gången sedan jag flyttade hemifrån Mamma och Pappas villa bo utan balkong. Tro det eller ej, men jag kommer inte sakna den. Hade jag haft Alice Stenlöfs terass hade det varit en annan sak, men den här lilla har jag inte ens använt. Det jag däremot kommer sakna är balkongdörren. Att kunna sova med den öppen eller ligga på sängen och höra regnet falla utanför (som igårkväll) är så fantastiskt mysigt. Jag skulle fasen haft en fransk balkong. Det hade nog varit det optimala för mig.

- Jag har fått en materialistisk våt dröm. Jag vill SÅ gärna ha en svart Chanel handväska. Så så så gärna! Men 1. Jag har inte råd med det, 2. Jag skulle ALDRIG kunna motivera för mig själv att lägga sånna sjuka summor på en fjuttig liten väska (jag köper liksom inte ens en för 299 kr från HM), och 3. Min pappa hade med största sannolikhet gjort mig arvslös, hahaha! Så någon väska blir det inte. Men drömma och sukta kan man ju alltid göra - och det gör jag.

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas att du får en så fin dag som möjligt!
nouw.com/psykiskohalsablogg
Alice,

Roligt att läsa en liten allmänt update såhär! Själv använder jag vår balkong heeela tiden, hihi! <3

nouw.com/aliceemericsson
svullo
svullo,

Låter som du är en blå-gul-röd eller 😊

Då är du ju på rätt väg mot "Bianca" då, du har ju klarat av första hindret 😊 omsätta första millen 👍

nouw.com/svullo
Frulindhamn
Frulindhamn,

Åh vad ska du starta för business? 😍

nouw.com/frulindhamn

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin