Jag är en riktig powerwoman!

Kan jag snälla få ta en liten stund för vilken powerwoman jag har känt mig som idag?? Nog har jag alltid vetat att jag oavsett vad klarar mig själv. Jag menar, hur svårt är det egentligen att skruva ihop Ikea-möbler?? Det har jag ju typ gjort sen jag var 5. Men det är ändå något visst att göra det helt själv med sina egna verktyg. Och kan vi snälla ta en liten stund för att det var löning idag och det första jag gjorde var inte att gå in på NA-KDs rea. Nej, det första jag gjorde var att köpa en fogsvans, haha! Därefter däremot... Jag vågar inte ens logga in på min bank just nu. Måste säga att det känns rätt så bra att veta att lönen kom idag och CSN borde komma strax efter helgen, haha!

Dagens bästa beslut var utan tvekan att vara på ikea samtidigt som det öppnade. Har ni någonsin varit där när det inte är nå folk runt omkring och det faktiskt är tyst?? Helt sjukt! Så jag rallade på. Ny byrå, ny bokhylla (framtida skohylla <— anledningen till att jag köpte min fogsvans), hyllplan till garderoben, klädstång and so on and so on.

Byrån står på plats och ska börja fyllas nu ikväll. SÅ skönt att kunna få bort en massa saker från golvet. Kylen är dessutom fylld då jag hade en matlevernas som kom vid lunch. Älskar att jag satt vid frullen i Budapest och beställde mat så det kom nu. Och just nu är jag på gymmet efter en shoppingtur i Täby Centrum.

Så för att sammanfatta:
- kört bil runt hela Stockholm (stort för en gotlänning)
- storshoppat på IKEA
- slängt ned allt i bilen och sen släpat allt till lägenheten - själv!
- skruvat ihop möbler med MINA verktyg
- fyllt lägenheten med mat
- fotat och publicerat ett samarbete
- storshoppat bra-att-ha-grejer (tvättkorg med mera)
- gymmat (well, gör just nu)

Säger då det ⬆️ POWERWOMAN!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh vad det glädjer mig att läsa detta inlägg, dina ord och ditt leende. Jag säger ju att du är helt fantastisk Matilda! Så beundransvärt stark, ditt mod och hela du. Magiskt. Du är så värd allt bra här i världen mitt hjärta ❤️
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Du är helt jäkla fantastisk Matilda! Beundrar dig så galet mycket, om du bara visste! ❤️
nouw.com/linndossing
artist
artist,
Guuud vilken bedrift. Ja, du är verkligen en powerwoman! Grymt bra jobbat!
nouw.com/artist
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Japp,det är DU,kram
nouw.com/juliavnmelin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Jäklar vad GRYM du är vännen - fler ord än så behös inte! <3 All kärlek, på är minsann en riktig powerwomen!! <3
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin