Jag är en influencers våta dröm + bloppis

Godmorgon hjärtan!

I, numera, vanlig ordning innebär lördag sovmorgon. Nog för att jag rent krasst faktiskt anser 06:50 vara sovmorgon numera, jag inser till och med 06:00 vara sovmorgon (hur sjukt??), så är jag förhoppningsvis inte vaken när det här inlägget publiceras. Men inte tänker väl jag bryta min vanliga 06:50-publicerings streak, haha!

Vet ni vad jag gjorde igår? Nej, det är klart att ni inte gör. Det är faktiskt ingen annan än jag själv som gör det, så att ni skulle veta är omöjligt. Sidetrack. Back to it. Egentligen skulle jag på en 31-års fest som jag verkligen sett fram emot, men valde att följa restriktionerna och avstå. Istället fick jag ett riktigt ryck och tog äntligen tag i att börja uppdatera min Shpock. Hur länge har jag inte pratat om det? 2? 3? 4 månader? Det krävdes uppenbarligen lite mer corona för att jag skulle ta tag i det, och planen är att fortsätta idag.

Jag är ju verkligen:

1. en influencers våta dröm, för jag är utan tvekan en sån som ser någon ha på sig något, tänka att precis sådär vill jag med se ut, beställer hem plagget bara för att sen inse att nja det här var nog faktiskt inte jag.

2. värdelös på att skicka tillbaka grejer.

3. fantastiskt bra på att klicka hem smink bara för att inse att jag har mina favoriter av en anledning.

Därav är min garderob och hela mitt förråd fyllt med otroligt fina plagg (med prislapparna kvar), smink och allt möjligt annat. Så tråkigt att det inte kommer till nytta! Och en dag ska jag ju faktiskt flytta, så att tömma det vore en dröm. Plus att jag för första gången i mitt liv (don't judge me) har jag börjat bry mig om miljön. Så istället för att hetsköpa nya julklappar tänker jag att det faktiskt kan vara så att någon vill fynda julklappar (oavsett om det är till någon annan eller helt enkelt till sig själv) bland mina grejer.

Är du en av dom? Kika då in min shpock (som du hittar HÄR). Du behöver inte ha ett konto där utan kan skicka ett mail till mig om du hellre vill det: matildaberlin@hotmail.com .
Bland, mycket, annat finns det här 👇🏼, och jag kommer uppdatera mer under dagen. Happy shopping =)

Oanvänd, strl XS. Pris 129 // Oanvänd, strl S. Pris 149 // Oanvänd, strl S. Pris 119

Strl S. Pris 149 // Strl S. Pris 149 // Strl S. Pris 119

Oanvänd, 29 // Strl S. Pris 39 // Oanvänd, Pris 199

Oanvänd, strl S. Pris 189 // Strl S. Pris 149 // Strl S. Pris 129

Strl S. Pris 149 // Strl S. Pris 149 // Passar strl S. Pris 149

Oanvända, strl 37. Pris 69 // Oanvända, strl 37. Pris 249 // Oanvända, strl 37. Pris 199

Gillar

Kommentarer

emiliaeklund
emiliaeklund,

Superbra att uppmuntra folk att köpa begagnade julklappar! 👏🏼 Det ser man sällan på sociala medier

nouw.com/emiliaeklund
malinkirstine
malinkirstine,
Du är ju SÅ JÄKLA SNYGG <3
nouw.com/malinkirstine
Hannas krypin,

Skulle också behöva sälja av lite grejer. Men det tar ju så mycket tid.... *Skyller i från mig*

hannafialotta.blogg.se
HandlaSmart
HandlaSmart,

Lycka till med försälningen!

nouw.com/handlasmart

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin