Jag är en annan människa

Det här året som gått. Jag är så fascinerad över det. Å ena sidan känns det som att ingenting har hänt och som att hela 2020 bara är något slags vacuum i ens liv. Å andra sidan har det hänt så otroligt mycket och jag inser att jag är en helt annan person än jag var när världen vändes upp-och-ned.

2015 // 2021
Same shoes

- Jag köper inga träningskläder.
Backar vi ett par år bestod min garderob till 85% av träningskläder. Mitt nöje under lediga dagar var att åka till Kvarnen (Intersport), Team Sportia eller Stadium (lyckan när dom öppnade på Gotland). Jag köpte nog ett nytt par träningsskor varje månad, haha! Idag, not so much. Jag använder fortfarande samma kläder som jag använde då och skor, nej jag kan faktiskt inte ens minnas vilka jag köpte senast eller när det var. För tillfället använder jag fortfarande de skorna jag köpte på tradera för typ 5 år sedan.

- Jag vill byta ut trasiga och slitna kläder.
Backa ett par år så kunde jag bli överlycklig när det var ett litet hål i exempelvis den koftan jag ville köpa som visade sig vara den sista i butiken och kassören sa att jag kunde få 20% rabatt. "Yes! Jag sparar X antal kronor och det där går ju att laga med lite tejp". Likaså kunde jag gå runt med linnen med stora hål i under tiden det var inne med att man skulle dra dom långt under rumpan vilket dom verkligen inte var designade för och man avverkade 2-3 stycken på en månad.
Jag ska erkänna att jag inte är hundra procent klar här utan kan lätt gå runt med skor med hål i. Men jag vill inte det längre. Nu vill jag ha snygga, hela, rena, fräscha och snygga grejer.

- Jag morgontränar.
Hade någon sagt till mig att jag skulle bli en person som sätter larm klockan 05:30 för att gå upp och träna innan jobbet så hade jag då aldrig någonsin trott på det. Ett tag gick jag på BodyBalance vid 08:00 men var då en total Zombie när jag klev in i salen. Idag springer jag lätt milen klockan sex, haha.

- Jag har omprioriterat mitt liv.
För ett år sedan pluggade jag fortfarande medan jag idag jobbar. Och inte bara jobbar utan har ett jobb som är mitt nästintill största fokus. Jag funderade över det för ett par dagar sedan och den 100%-igt ärliga ordningen just nu är: familj, jobb, träning, vänner, annat. Kan inte bestämma mig för om det är sorgligt eller om det helt enkelt är så det är den här perioden av mitt liv.

- Jag äter godis.
Och kakor. Och tårta. Och allt annat sött med stora mängder socker. Jag skulle säga att det mesta i mitt liv har förändrats till det bättre, men den här punkten hade jag gärna kunnat skippa. Som ni vet, i och med project comeback, så mår verkligen min kropp skit. Sockerberoendet är ett totalt faktum och jag slav under det. Jag måste fasen få ordning på det här och det är asap.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin