Jag är Elit-instruktör!

Innehåller affiliate-länkar

Hitting you up with dagens plus och minus:

Jag är numera Elite-instruktör inom BodyJam! Visserligen fick jag reda på det i förrgår, men har nog inte riktigt smält det än. För hörni - det här är stort! Jag är alltså licensierad så högt man kan bli inom BodyJam utan att vara tränare (dvs utbildare för instruktörer), och det trodde jag då aldrig! Jag skickade in en film jag inte var riktigt nöjd med, men på grund utav tidsbrist så bestämde jag mig ändå för att göra det. Jag vågade dock inte ens nämna det för Richard eftersom att jag var beredd på att faila. Men så loggade jag i förgår in på portalen (för att ladda ned en instruktörs-film) och där låg den. GODKÄND!
Woop woop woop!

Saften Zeroh har kommit med en ny smak! Green apple & passionfruit. Alltså hur gott?? Kan definitivt rekommendera er att testa den!

Det är tentaperiod, men min hjärna har redan checkat ut för semester... Ni anar inte hur många timmar jag har suttit och försökt plugga men utan att något går in. Allt jag istället kan fokusera på är NA-KD s hemsida (dom har btw 30% på ett helt köp - gäller bara till och med inatt, så passa på att fynda!), söta små bebisar (jag och Sofia har kommit in på nån grej där vi skicka söta bilder till varann, haha) och hur många dagar det är kvar till semestern (15 är svaret)

Jag har skickat in min licensfilm för BodyCombaten! Håll tummarna för att jag blir godkänd nu! Hade varit så skönt att checka av det på en gång!

Jag är konstant hungrig! Alltså, det är verkligen bottenlöst i min mage just nu... Sjukt irriterande! Speciellt med tanke på att jag är, vad Richard brukar beskriva mig som, Matarg i världsklass. So stay away, hehe!

Jag har under de senaste 3 dagarna lagt ut över 900 kronor på läkarbesök och mediciner av olika slag.... Kul va? Nej inte riktigt. Speciellt inte med tanke på att jag är direkt dålig heller utan det är receptförnyelse (vilket kostar motsvarande ett vårdcentral-besök) på mitt Fragmin (blodförtunnande inför flygresan), salva mot eksem (som jag tydligen har för första gången i mitt liv), besök på gynekologen för att diskutera preventiv-medel (sämsta med att fylla 23 - man kan inte längre gå gratis till UM), and so on and so on.
Hade då betydligt hellre lagt dom pengarna på en ny bikini, en strandklänning, ett par drinkar och en eller ett par kokosnötter på resan. Men men, nu är det i alla fall gjort!

Mamma och Pappa kanske kommer på middag imorn! Mamma ringde igår och sa att hon funderade på att komma upp och hälsa på över dagen eftersom att hon vet vilken hemlängtan jag har just nu. Hur fin är hon inte???
Det är inte klart än, men håller verkligen alla tummar och tår!

När vi vaknar upp imorgon är det FREDAG!!! Veckans i särklass bästa dag! Visserligen ska jag inte göra så himla mycket mer kul än att tentaplugga hela helgen, but still, det är Fredag!

➖Dagen börjar dock med redovisning... EN muntlig redovisning framför klassen, om ett arbete jag inte har en aning om vad vi gjort i en kurs jag inte ens vet vad den handlar om. Ni kan ju förstå den totala ångesten....!

➕Jag har idag fyllt på skafferiet med X antal förpackningar popcorn! Så jag vet vad jag ska frossa i imorgon i alla fall =)

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Men vad grymt roligt! Grattis, är så glad för din skull. Förstår ångesten med redovisningen, men jag är övertygad om att du fixar det!
hannafialotta.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! TACK vännen <3
nouw.com/matildaberlin
malinlinneaa
malinlinneaa,
Grattis till dig först och främst 👏🏼😍 sen måste jag hitta den nya smaken av zeroh, är den jätte ny? 😃
nouw.com/malinlinneaa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fina! Vet faktiskt inte, men det var första gången jag såg den. SÅÅÅÅ god! =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
WOW! DU ÄR......sääää bra<3 Heja Dig och Grattis,kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhhhhh! TACK HJÄRTAT <3
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
Helt ärligt förstå du hur grym du är?????!!! Du ska vara SÅ stolt över dig själv! KRRAM💕
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TACK HJÄRTAT!! Du anar inte hur glad det gör mig att höra! KRAM fina <3
nouw.com/matildaberlin
idaannamaria
idaannamaria,
Åååh grattis fina du! Du är helt klart bäst! 😍
nouw.com/idaannamaria
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack sötnos <3
nouw.com/matildaberlin
Angelica,
Men WOW, vad häftigt att du är Elite-instruktör! Stort, stort grattis till det och grymt jobbat!! :* KRAM
angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN TACK VÄNNEN!! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Alltså wow, du är såååå jäkla grym!!! You go!!!! Massvis med grattis ❤️❤️❤️ Lycka till på redovisningen finaste du ❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Tusen, tusen, tusen tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
mollysvedin
mollysvedin,
Så roligt Matilda, du är grym!!!!!!! <3
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack sötnos <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men vilket roligt inlägg pinglan, så mycket intressant läsning!! 😍 Stort grattis till att bli elit-instruktör! Du är verkligen grym tjejen oxh hur fin mamma har inte du som kommer upp över dan för din skull - dröm! ♥️ Kram underbaring!!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså DU! STORT JÄTTETAK HJÄRTAT <33
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Älskar att läsa dina listor! Och stort grattis till att du är licensierad instruktör nu!!! <3 Kram
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK finaste <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin