Jag är den mest rekommenderade mäklaren

- Jag har aldrig i mitt liv tidigare anlitat hantverkare eller liknande tjänster. Jag kommer både från Gotland och familj där det inte direkt finns den mentaliteten. Man gör helt enkelt saker själva. Allt från att bygga (i den mån det går), till att flytta, städa osv. Så vem hade kunnat anat att det skulle vara så sjukt dyrt att ta in målare? Min lilla lägga på 27 kvm, där väggar och tak i hall och rum helt enkelt bara skulle målas vita, har på de offerter jag tagit in landat på mellan 15.000-23.000 kr. ”Tack men nej tack” och ”kan själv” sa Matilda Berlin när hon igår påbörjade projekt måla lägenheten. Min plan är att få klart det stora rummet idag (vita väggar och grundmålning av den nya garderobsstommen) för att kunna köra flyttlasset dit på fredag. Därefter kan jag måla hallen när det passar och ta garderoberna (som skall bli grå/greige/beige) längre fram. Lager 1 blev klart igårkväll vid 22-snåret, så direkt efter jobbet idag springer jag dit och lägger lager 2.

- Man kan verkligen utläsa att mitt liv är kaos atm på ett par väldigt tydliga småsaker. Bland annat att alla mina devices är urladdade, att jag konstant glömmer saker, att mina uppdateringar på instagram uteblivit mm. Jag är 100% rutinmänniska och när mina rutiner rubbas, rubbas min värld. Och där är jag nu.

- I förrgår fick jag ett väldigt oväntat, men väldigt roligt, email. Jag har blivit utsedd till Gärdets mest rekommenderade under Q2 utav Reco. SÅ KUL!!

- Note to self: Ha inte uppehåll från BodyCombaten. För s*tan vad jobbigt det blir, haha. Jag körde ett pass för mig själv igår och höll på att dö. För ett år sedan körde jag ett 2-timmars pass, igår va jag tvungen att pausa efter 3 låtar. Nämen ni hör ju. Är det väl jag som kommer köra mer Combat framöver.

- Check, check, check igår. Flyttfirma bokad, check. Flyttstäd bokat, check. Tidsplan i mitt huvud, check. Snart känner jag att jag är tillbaka i livet igen.

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
Åh va kul! Grattis!
nouw.com/moasimborn
gabriellejogen
gabriellejogen,
amandalarssons
amandalarssons,
Åh men grattis finis, grym du är! <3
nouw.com/amandalarssons
Anngelic
Anngelic,
Nämen grattis!
nouw.com/anngelic
artist
artist,

Grattis!!!

nouw.com/artist
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Nej allltså jag blir så stolt <3
nouw.com/feliciaidachristina
charlottahagg
charlottahagg,
Grattis!! Du är så jäkla duktig 😊
nouw.com/charlottahagg
FannyBjerenius
FannyBjerenius,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin