Jag äger alltså 3 Macbook pros?

Innehåller affiliate-länkar

Just nu:

Igår fick jag min ny-nya dator. YAAAY! För tillfället äger jag alltså 3 stycken Macbook Pros; min ny-nya, min nya (som är på service och som min syster sen ska köpa av mig) och min gamla (som min Mamma ska köpa av mig). Allt detta strul alltså...! Men nu är snart allt ordnat (hoppas jag). Den nya är en Macbook Pro från 2019, alltså en sån med touchbar. Först tyckte jag att det var det löjligaste jag sett (speciellt med tanke på att jag bara sett den med emojisar framme) men jag är redan kär. Så himla smidigt!!

Jag ÄLSKAR mitt gamla barndomshem men det finns fasen inte en enda vinkel som är instagram-vänlig, haha! Att fota samarbeten här hemma är nästintill omöjligt och att ta vanliga bilder, nej det händer inte för inget blir som jag vill. Dessutom har Mamma och jag oerhört olika smak när det kommer till inredning och saker. Jag menar absolut inte att det är fult här, nej tvärtom älskar jag det. Men jag gillar vitt porslin, Mamma blått. Jag gillar vita väggar, Mamma gärna något med mönster. Jag gillar öppet och cleant, Mamma gillar när det känns ombonat. Ja ni fattar.

Instagram action block. Japp, jag är blockad från insta. Jag kan fortfarande logga in, jag kan se bilder, jag kan skicka DMs osv men så fort jag försöker likea eller kommentera får jag en block-ruta som poppar upp. Tydligen beror det på att dom verkar tro att jag är en bot som spamar. Så. Himla. Irriterande. Jag har läst att det ska försvinna om man har en insta-paus i 48 timmar, men det är ju inget jag vill. Kommer jag ens klara det??

Mobilskal HÄR // Laddare HÄR

Har ni testat nya Fun light Mojito? Om inte så måste ni ta och göra det för den är SÅ god! Jag skäms nästan över att säga det men jag dricker en hel flaska på två dagar. Är ni ens någorlunda bra på matte så förstår ni att det har gått åt X antal under min tid här hemma. Ett tips är att vissa butiker har en rabatt-kupong sittandes vid flaskorna (har gått åt en och annan sån med, hehe). Ni som bor i Visby kan bland annat åka till Kometen. Big tip!

Jag känner mig så himla schizofren just nu. Ena dagen mår jag hur bra som helst, är energifylld och lever life. Klipp till att jag nästa morgon vaknar med total ångest. Ena dagen har jag sån otrolig balans i kroppen, bara för att jag nästa dag ska må kaos.

Har ni några tips på poddar? Jag lyssnar nämligen alltid på just poddar när jag är ute och springer och med tanke på att det blivit en del löpning de senaste veckorna så är plötsligt mina poddar slut. Oh that horror, haha! Nej men på riktigt. Jag älskar snicke-snack-poddar, sånna där två tjejer sitter och snackar om allt mellan himmel och jord. Typ Två systrar en pod, Livet på läktaren, Two of a kind osv osv. Så hit me up please!

Gillar

Kommentarer

Cicci,
Håller på att samla ihop till en just nu (:
ekoproffsenstockholm.se/
linneassofie
linneassofie,
Känner verkligen igen mig i måendet! tror det är lite så det är för tillfället :/ Allt känns normalt och sen inser man att det inte är det, väldigt underlig känsla <3
nouw.com/linneassofie
happyM
happyM,
Åhh jag har också en med touchbar, gillar den inte alls, men det ser ju coolt ut i alla fall haha ❤️ Kram
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Herrejösses vad krångel det har varit med datorn för dig. Hoppas det blir bra nu tillslut KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh det där med instagram händer mig heeeeela tiden på min fotoinsta, följer alldeles för många människor där så jag blir alltid blockerad, oftast brukar det försvinna efter några timmar för mig bara! Så det är bara att stå ut och inte försöka gå och gilla under tiden typ, för då dröjer det bara längre!
nouw.com/celinelundqvists
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Älskar Macbooks <33 Dock känner jag också att jag skulle behöva uppgradera mig med en ny haha! Barndomshem och den iljön är ju för mysig, en speciell känsla och det sitter liksom i väggarna! Men - fotovänligt kanske det inte är haha då jag känner så själv :'D (bor ju hemma än haha, men kan tänka mig tanken och relatera lite iaf)! Inte testat Mojito smaken på Fun Light, men vad kan gå fel med det?! :> KRAM finaste Matilda <3
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Mellan två syskon (var så den heter tror jag), Wilma och Emil Holmqvist nya podd, finns typ 2 avsnitt ute, tycker den är riktigt skön att ha i lurarna när jag lagar mat, går en promenad eller mockar hästskit hehe. Tips iallafall!!
nouw.com/amandassofi
tuahampusson
tuahampusson,
Jag har länge funderat på att köpa en macbook men är så rädd att jag inte ska förstå hur den fungerar, har iPad just nu men hade velat ha macbook också😇
nouw.com/tuahampusson
linndossing
linndossing,
Älskar Mathilda och Andrea och JLC's poddar!! Kram
nouw.com/linndossing
megkaup
megkaup,
mitt poddtips till dig får bli lillelördag och supermorsorna! är snickesnack med med vuxna, kloka kvinnor - som är förbaskat roliga 😊
nouw.com/megkaup
megkaup
megkaup,
det blev visst två poddtips, men spana in dom 😉
nouw.com/megkaup

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin