Ja, det kan provocera

Godmorgon hjärtan! Jag vet att det emellanåt kan provocera folk men här kommer ett till inlägg om vilken energi jag har idag (typ som den på bilden). Jag lovar dock att det snart kommer ett inlägg om hur jobbigt och påfrestande den här första tiden på jobbet har varit, för det har den verkligen varit. Jag är så tacksam att jag har världens bästa vänner och familj som stöttat mig längs vägen. Men det kommer. För just nu är energin och peppen total!

Efter min Söndag satte jag mig ned, la upp en plan och laddade upp mentalt för en ny vecka. Så när första larmet ringde klockan 05:25 på Måndagens morgon var jag så laddad. Okej, lögn! Jag hade sovit rätt så dåligt och vaknade trött. Men efter att ha kickat igång dagen med en löptur och riktigt härlig varm-dusch så. Jag hade bestämt mig för att jag skulle boka 3 möte, så enkelt var det och utöver det ha ett riktigt bra möte på kvällen.

Mindset is (almost) everything. När jag gick ifrån mötet strax efter 19 ringde jag Mamma och kunde knappt sluta prata.
- Boka 3 möten? Nästan check! 2 bokade till veckan + ett samtal med en kund man nästintill kan räkna som bokat.
- Bra möte på kvällen? Hell to the freaking yes! Säljaren jag var hemma vid var hur trevlig som helst och jag är helt övertygad om att vi kommer få ett helt fantastiskt samarbete.
- Taggad inför idag? Oh yes! Just nu är jag på gymmet och laddar upp inför dagens 4 (ja, ni läser rätt) möten. Wish me luck! Och ha en fantastisk dag!!

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Du är grym! 💪🏻❤️
nouw.com/marietheresel
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Blir så inspirerad och motiverad av dig !!
nouw.com/corneliakarlsson
Mammatillthea
Mammatillthea,
Du gör en såå motiverad 😍
nouw.com/mammatillthea
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
NJUT medan du har du den energin snäckan! Rätt som det är så försvinner den
nouw.com/jenniferssynpalivet
brallans
brallans,
Lycka till med dina möten!! Så himla härligt när energin är på topp 😍👏🏼
nouw.com/brallans
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det finns ju nästan inget bättre än när man känner att man har en massa energi. Då njuter man till fullo helt klart! Stort lycka till med alal mötena! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannagrahn
Johannagrahn,
Du är så jäkla grym fröken Berlin <3
nouw.com/johannagrahn

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin