IT'S MY BIRTHDAY!

Good morning guys!

And good morning 25!! đŸ„ł
För 25 Är sedan, den 14 september 1995 föddes alltsÄ Matilda Berlin. Hur sjukt Àr ÀndÄ inte det? 5 Är till 30 och halvvÀgs till 50. Hahaha! Jag ska erkÀnna att jag haft lite lÀtt Äldresnoja, men sÄ kom jag pÄ nÄgot som min fadder brukar sÀga: Grattis till att du fÄtt uppleva ytterligare ett fantastiskt Är!

Och det har jag verkligen fĂ„tt göra! Året mellan 24 och 25 kan nog ha varit det mest utvecklande i hela mitt liv. Jag har vuxit som person, lĂ€rt kĂ€nna mig sjĂ€lv pĂ„ ett helt annat sĂ€tt Ă€n nĂ„gonsin tidigare, börjat inse vad som verkligen Ă€r viktigt hĂ€r i livet och helt enkelt Ă€lskat allt som kommit min vĂ€g. Jag sĂ€ger inte att det har varit ett Ă„r dĂ€r jag levt pĂ„ moln, för det har varit sĂ„ mĂ„nga motgĂ„ngar med. Jag har rent ut sagt mĂ„tt skit. Men jag har lĂ€rt mig frĂ„n det. Jag har insett att det Ă€r precis vad livet Ă€r. Highs, lows och allt dĂ€remellan. SĂ„ tĂ€nk att jag ska fĂ„ lyckan att fortsĂ€tta leva mĂ„nga Ă„r till (förhoppningsvis - don't jinx anything, hehe).

Jag ska erkÀnna att det Àr lite mÀrkligt att vakna idag. Under hela min uppvÀxt har alltid min familj vÀckt med sÄng, mysfrulle och kÀrlek. NÀr jag sen flyttade hemifrÄn hade jag i alla fall mitt ex. Men i Är Àr jag helt sjÀlv. Dessutom ska jag (sÄklart) direkt ivÀg till gymmet och sen vidare till jobbet.
Jag vill sÀga att det gör mig absolut ingenting, men det hade varit en lögn. För jag saknar verkligen att ha min familj runt omkring mig. BÀsta Àr ju dock att dom kommer upp pÄ fredag (ihhhh - lÀngtar!). Men för första gÄngen, tack vare det hÀr fantastiska Äret, vet jag att jag har mina vÀnner runt omkring mig. Jag vet att det hÀr kommer bli en fantastisk dag! SÄ

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MATILDA BERLIN!

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Grattis bĂ€sta!!❀❀
nouw.com/ineees
Hannas krypin,
Stort grattis pÄ födelsedagen! Njut nu. Och sÄ bra sagt om att fÄ ett till fantastiskt Är.
hannafialotta.blogg.se
curlymandis
curlymandis,
Ett stort grattis pĂ„ din 25 Ă„r dag ❀
nouw.com/curlymandis
Patriciaespe
Patriciaespe,
Stooort grattis pĂ„ födelsedagen fina du 😍😘
nouw.com/patriciaespe
cesiliegm
cesiliegm,
Gratulere sÄ my med dagen, vakre du <3
nouw.com/cesiliegm
Jasmine,
Gratulerar pÄ 25-Ärsdagen!
Kram
rosanatt.blogg.se
Amanda (Swedish Passport),
Stort grattis pĂ„ 25-Ă„rsdagen fina du! 😃
swedishpassport.com
LifeStyleChapter
LifeStyleChapter,
Grattis Matilda! 😊
nouw.com/lifestylechapter
KateOgembo
KateOgembo,
Stort grattisđŸ„°đŸ„ł
nouw.com/kateogembo
happyM
happyM,
Åhhh masvsis med grattis i efterskott underbaring ❀❀
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin