It's come to an end

God morgon hjärtan!

Och god morgon semester! Typ i alla fall. Dagen igår startade på Barry's (det var ju fredag) med ett riktigt grymt pass. Är det någon instruktör jag kan rekommendera är det helt klart Kevin. Blir aldrig besviken på han klasser kan jag säga. Efter det gick jag till jobbet och började plocka, städa, avsluta varenda ärende, arkivera varenda akt, helt enkelt se till att kunna lämna kontoret med allt i ordning.

I kalendern hade jag faktist en enda punkt: Jullunch och summering av året samt Framåtblick 2022.
En mycket trevlig punkt om jag får säga det själv. Lunchen i sig var kanske inte så julig, men fantastiskt god. Och juligheten tillsatte jag med Blossas bubbel glögg. Som jag sett fram emot att testa den och jag blev heller inte det minst besviken. Mums! Jag har ju gått från att vara tjejen som säger att bubbel är farligt (varje gång jag sneat under mina vuxna år har det varit på just bubbel) till att nu sällan beställa något annat. Lika så har glöggen vuxit in i mitt liv. Dom två tillsammans = något mycket trevligt! Kanske inte 10/10, men så pass att jag faktiskt funderar på att köpa hem en flarra till.

Efter ett par timmar avslutande arbete till satte jag auto reply på mailen, stängde datorn och lämnade kontoret hand i hand med Lovisa. Kan ni förstå att vi precis har gjort våra första helår som mäklare? Så sjukt!! Och jag är så otroligt tacksam över att ha haft henne vid min sida. Ingen kan riktigt förstå vad det är man går igenom om man inte är mitt i det. Och med den pressen, stressen och efforten som vårat arbete kräver behöver man också prata ut. Även om Mamma, mina systrar och mina vänner är fantastiska på att lyssna och försöka komma med bra råd så är det verkligen ingen som förstår. Där har jag haft henne - min stjärna! Vi har behövt varandra! Och nu har vi kickat vårat första års ass.

Jag önskar att jag hade kunnat gå ut och fira det ordentligt, men HELA kvällen gick åt till att packa och städa läggan. 3 veckor hemma på min älskade ö väntar. Hör ni hur underbart? Idag går båten mot lite semester. Jag kommer visserligen att fortsätta jobba hemifrån, men inte alls på samma nivå som när man är här uppe. Distans behövs. Kramas med Mamma och Pappa behövs. Och idag är dagen äntligen här! Nedräkningen är på 0.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin