It's beginning to look alot like Christmas

Okej, här kommer en väldigt märklig insikt jag fick idag - julen är snart över! And that makes me so sad!
Kan någon förklara varför julmånaden är så kort??

Nej, jag har inte slagit i huvudet (mer än vanligt), utan jag fick mig bara en tankeställare när jag var i full fart att ta tag i det julkaos våran lägenhet bestått utav sedan den 1a December - om mindre än 2 veckor åker jag hem till Gotland.
Det betyder att jag får bara njuta utav allt jag fixar och stökar med i bara ett par stackars små dagar till. Är det då ens värt det??

Slutsats - well of course it is!

(Därför ska jag stanna och köpa lite mer nu när jag ska iväg och hålla pass, hihi)

Så det är var jag gjort idag. Eftersom att jag inte kunnat lämna lägenheten då jag haft en sån där rolig leveranstid (vi kommer någon gång mellan 10-17, se till att vara hemma då) kändes det som en väldigt bra idé. Upp och ned i källaren, kartonger till sopsorteringen, ljusslingor upp och allt vad det nu mera kan vara

För ett år sedan bad jag Richard sätta upp en krok i fönstret för att kunna hänga upp en stjärna. Det hände aldrig, haha! Så idag tog jag saken i egna händer.
Det här låter supertöntigt men jag är så löjligt stolt över den där lilla kroken!
Jag är egentligen rätt så händig. Mina föräldrar har alltid inkluderat oss i allt som hände hemma i huset och dessutom renoverade ju Jag och Richard en hel lägenhet, så det mesta klarar jag av. Men när det kommer till sånna saker som så lätt kan bli fel och som är svåra att rätta till, typ som att göra ett hål i fönstret, då blir jag lite lätt nervös och ber nån annan göra det.
Men inte idag! Idag har jag borrat (med min fantastiska skruvdragare som jag önskade mig i julklapp förra året, haha), pluggat och slutligen skruvat.
Så nu hänger stjärnan äntligen där! #nöjdtjej

Bilden kanske inte är världens roligaste, men jag var ju tvungen att skryta lite till Richard, haha! (och nu till er)

Och slutligen slog jag in ett par utav årets första julklappar. Vet ni att jag redan nästan är klar med allihopa? Förstår ni hur skönt det är?? Jag tror verkligen inte att det någonsin har hänt mig innan. Nu ska jag bara lyckas få till dom sista med =)

Hur ligger ni till? Både med julklappar och pynt?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin