It’s a crazy world

Hola people!

Redan torsdag? Jag får verkligen inget grepp om tiden. 10 mars?? Sen när är vi nästan halvvägs genom mars? Helt galet. Något annat som är galet är att jag precis startat dagen med ett spinningpass. Jag är nämligen hon som på frågan ”vad tränar du?” svarar ”Mer eller mindre allt förutom spinning”. Men 06:30 satt jag där i cykelsalen. Nej, det var inte ett spontant infall. Lovisa skulle köra passet så jag fick feeling och bokade på mig, klipp till att hon svek och körde en PW ute i det fantastiska vädret istället. Don’t blame her. Sjukaste är att jag faktiskt tyckte det var helt okej (haha, bra betyg?) och kan tänka mig att köra nästa vecka med. Bara för att få svettas ordentligt och ha någon som pushar på mig lite.

Igår hade jag mitt första möte i mer av Vasastans-delen av Östermalm. Så istället för att åka förbi, till kontoret och sen tillbaka så stannade jag och satte mig på Bröd och Salt för att jobba innan. Efter att ha fått feeling och på riktigt gymmat på morgonen (vem är jag ens den här veckan?) var jag riktigt hungrig. Så på bussfärden gick jag igenom menyn och fastnade för deras overnight oats. Den fanns såklart inte… Så det blev en fantastisk god gröt med hjortronsylt, grekisk yoghurt och skummad havremjölk. Mm, mm, mmm! Man kan ju absolut börja dagen på sämre sätt. Och idag bestämmer jag att vi ska avsluta dagen på bästa sätt - med ett kontrakt. Håll tummarna för att det händer!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin