It was a Moët kind of evening

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni hade en fantastisk Lördag!
Det hade i alla fall jag! Utifrån rubriken kan ni nog förstå jag inte var i säng vi tio-tiden, utan betydligt senare. Eller tidigare beroende på hur man ser det, haha!
Men det är bara sista tentapubben en gång om året, och ska man hem till Gotland och lämna kompisarna här gäller det verkligen att dansa skorna utav sig (vilket jag bokstavligt talat gjorde då jag kom hemknatandes barfota inatt)


Är det något jag kommer sakna så är det att ha kompisar som dansar no matter what. Hemma har jag absolut tjejgänget som inte tvekar en sekund att gå med ut på dansgolvet, killarna däremot hänger dock mest i baren. Men inte här uppe! Nej, här är det nästan så att jag blir ägd på golvet. Fuldans i all ära, men att dom till och med gör det snyggt - jag är typ chockad!

Ni har bett om mer inlägg om hur mitt liv här i Stockholm är, så här kommer en liten bildbomb från gårdagen =)


Efter att ha väckt Isa med en supersmarrig smoothiebowl (bokstavligt talat - försök sova i samma rum som någon kör igång en blender) gjorde vi oss i ordning och åkte in till en utav killarna i klassen. Där möttes en del utav gänget upp för att grilla, snacka skit och bara mysa. Fira att vi är klara med vårat första år - vilket är så himla sjukt!


Hela dagen hade ett rätt späckat schema. Så vid halv 4 var vi tvungna att ta oss hemåt för att hinna göra oss i ordning för att möta upp allihopa vid KTH <--- den stora nackdelen med att bo i Täby! Mycket tid går åt att åka fram och tillbaka till olika ställen....

Men men. Hema korkade vi upp champagnen, lagade till lite pulled pork, tog en snabbdusch, sminkade oss osv. Någon direkt förfest blev det inte. Nej, systrarna Berlin väljer istället att sätta igång familjefilmen Storks, haha!

Vid 8 var vi sedan inne på KTH-området igen för första stoppet - Oasen. Det är våran (S-sektionens) sektionspub. Hur mysigt som helst med bra musik, otaliga vändor av beerpong, grymma priser i baren och riktigt härligt häng


Däremot har dom inget vidare dansgolv. Så strax innan midnatt drog vi vidare till Nymble (Tekniska Högskolans Kårhus). Och där dansade vi! Kommer som sagt att sakna danskvällarna med det här gänget!

Sista stoppet på våran dagsplan var något som kallades Open Air. Lite oklart vilka det var som anordnat, men jag tror att det var QBM som hade fixat till med ett uteparty på hemlig destination. Vid 1-tiden fick vi ett mail med en kartbild om var vi skulle gå, men efter att ha promenerat hela vägen från KTH till SU hamnade vi på något som jag då inte tror var det partyt vi skulle på. Nej, istället var det riktigt rave mitt ute i skogen där typ alla satt och rökte på. Som ni förstår lämnade vi rätt så snabbt (inte riktigt mitt place to be), haha!

Eftersom att vi var nästan halvvägs hem kändes det som att det var dags att tack för oss.
Så vid halv 4 snubblade jag och Isa in genom dörren till lägenheten, redan uppe i 9493 utav dagens 10 000 steg, och somnade gott.

Än så länge är det bara jag som är vaken, men jag hoppas att dom andra vaknar med snart. Insikten av att vi ska åka härifrån om bara 7 timmar och jag är fortfarande inte färdigpackad, ger mig lite lätt panik.
So wish me luck guys!


Gillar

Kommentarer

Lise,
Det så herligt ut, bra du koste deg glugg! 😃
lise.blogg.no
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen!! Kram <33
nouw.com/matildaberlin
Hannativeskog
Hannativeskog,
åh så roligt 😃
nouw.com/hannativeskog
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med!! Kram fina <33
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Guud så roligt och härligt!! Kram
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
nwistrand
nwistrand,
Men åå hur häääärligt?? 😃 Kram
nouw.com/nwistrand
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Så underbart!! <3
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så kul! Man MÅSTE ju dansa! Tycker det är så tråkigt med kompisar som hellre går till någon bar eller så, nej jag vill dansa tills jag dör haha!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAA! <3
nouw.com/matildaberlin
Ellieb
Ellieb,
Men åh vad kul! <3
nouw.com/ellieb
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sååå himal kul!! <3
nouw.com/matildaberlin
carroat
carroat,
Men så roligt!!! 😍
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen!! <3
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad kul,kan tänka mig att kvällen var fantastisk nu när du är i Gotland ett bra tag 😃
nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAA! <3
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ser härligt ut! 😃❤️
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med!! <3
nouw.com/matildaberlin
Amanda,
Åh vad härligt 😍
amandalarsson.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sååå underbart!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin