Inte redo för detta

Gårdagens inlägg publicerades av någon anledning inte, så ni får det helt enkelt idag istället:

Hur hamnade vi här? En sista semesterdag. Not really a big fan. Jag är inte riktigt klar än. En vecka till hade nog varit rätt så perfekt. Då hade jag nog kommit till det där läget när man är rastlös och saknar allt vad rutiner heter. Där är jag inte riktigt än. Det är fortfarande alldeles för trevligt att spontant åka ned och ta en kopp kaffe på Själsö, snooza morgonen igenom, ligga vid poolen och kunna äta glass till lunch om jag så vill. <— cirka detta är vad jag tänker att min dag skall bestå av.

Samtidigt är jag (skönt nog) taggad på att dra igång jobbet igen (jag ska lägga ut 3 lägenheter på Hemnet nu i helgen, woop woop) och på att komma tillbaka till (vissa) rutiner. Speciellt dom där jag ska landa mer i nuet (mer promenader och yoga) och att ta tag i min kost. För tillfället är min mage kaos och hade det inte varit för att mina älskade föräldrar lagar middag hade jag nog inte ätit ett enda riktigt mål om dagen. Inte hållbart fröken Berlin! Jag saknar verkligen tiden där jag kände mig närings- och energifylld. Men det var då länge sen... Samtidigt, är detta inte den känslan man alltid har efter semester? Haha!

Med det sagt kickar vi igång den här sista semesterdagen och njuter s*iten ur den! Vad ska ni hitta på? Något kul på schemat?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin