Inte besökt min bästis på 5 år

Och DÄR checkade jag redan av ett utav mina topp 3 mål för Augusti 3 mål för Augusti månad. Eller för att vara rätt så exakt checkade jag av det redan den 31 Juli, hehe.
Jag och Agnes, som jag idag räknar som en utav mina absolut bästa och närmaste vänner, träffades för första gången under första dagen utav gymnasiet då vi hamnade i samma klass. Jag är född och uppvuxen i stan (eller egentligen i Fröjel, men flyttade in till Visby när jag var 3 år) och hon nästintill så långt ut på landet man kan komma, så våra vägar hade inte direkt korsats innan. Det här var alltså 8 år sedan (åldersnoje-varning på den). Under den tiden har jag bara varit ute hos henne en enda gång, vilket var på hennes studentmottagning (dvs 5 år sendan - yes, åldersnoja på den). Hör ni hur sjukt det är?? Men utav olika anledningar (till 99,5% beroende på mig) så har det bara inte blivit av - förens nu.

I Onsdags slutade hon jobba 14:00 här inne i stan. Då mötte jag upp henne och tillsammans körde vi den nästan timmen det är ut till deras gård i Näs. Vi diskuterade lite snabbt hur märkligt det är att på Gotland så känns den tiden och distansen hur lång som helst, men i Stockholm är det resor som jag gjort dagligen utan att ens reflektera över det. Så märkligt!

Vi pratade också om hur hon verkligen bor på landet, och då menar jag landet (ni måste nästan ha varit där för att förstå), och hur det nog gör att vi har olika syn utav vad Gotland verkligen är. För mig är det ungefär lika med Visby och kuststräckan ut mot Klintehamn, Fröjel och Eksta, dvs fortfarande rätt så bebyggt och och mysigt (eller vad man nu ska kalla det). Men för Agnes är det verkligen allt. Hon har kontrasterna från att ha bott mitt ute i cirka ingenstans till att ha bott mitt inne i stan. Lite fascinerande ändå, eller vad säger ni? 2 personer, lika gamla, men så olika biler utav en och samma plats.

Men back to Näs. Vi tillbringade hela dagen jag var ute med att först ta en promenad med Agens hund (Mr Harry Styles hon väldigt spontant bestämde sig för att åka upp och köpa i Stockholm när vi gick på gymnasiet), vilket inkluderade att stanna och små-chatta med alla man stötte på ala landet-style, haha!

Därefter hoppade vi in i Agnes bil och körde en roadtrip runt hela stället för att få se alla Agnes favoritställen. Så mycket mys! Speciellt med tanke på den tiden vi också fick för deeptalk. För att även om hon är min bästa vän pratar vi alldeles för sällan. Och med tanke på allt som pågått, och fortfarande pågår, i mitt liv så hade vi en hel del att checka av.

Kvällen avslutades sen med att vi mötte upp Bea, Clara och Elin på Nissevikens Restaurang för en riktigt mysig middag (kommer ett inlägg med ett helt restaurangtips om det, så stay tuned).
Hur det kan ha tagit mig 5 år att göra det här förstår jag då verkligen inte. Eller jo, efter att ha haft lite deeptalk gör jag nog ändå det. Men nu kommer det absolut aldrig att göra det igen. Nej, för det här var verkligen ovärdeligt! Mer landet, mer mys, mer Agnes åt folket, haha!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Hur mysigt!? Och hur välbehövligt efter så många år?😍🙏🏻 <33
nouw.com/myjjohansson
Karolinee
Karolinee,
Vad mysigt att ni äntligen fick träffa varandra efter så många år, vad fina bilder<3 Kram
nouw.com/karolinee
coconuttie
coconuttie,
Høres virkelig kjempefint ut altså! Håper du får en fin helg <3
nouw.com/coconuttie
Ajli,
ÄLSKAR landet! Jag håller med om det där med att distanser är olika beroende på var man är. Mitt jobb ligger exempelvis 6 kilometer i från mig och jag cyklar fram och tillbaka dit varje dag. På Åland var 6 km liksom förbi tre olika kommuner, och man ville gärna ta bilen XD
ajlimuller.se
Rebecca,
Mysiga bilder!
rebeccaadnell.se
happyM
happyM,
Åhhh vad mysigt!!! Så himla underbara bilder ❤️ Kram
nouw.com/happym
Yasmine,
Låter underbart! Det finns ju inget bättre än deeptalk med sin bästis <3 KRAM
yasmissy.blogg.se
Ida,
Men så härligt att du äntligen har fått träffa din bästis igen! Såå fina och mysiga bilder Matilda<3 kram
idanilssonphoto.se
artibus
artibus,
Så underbart vackert du skriver om din vän, underbart att du redan fått ett mål avklarat denna månad. Är fortfarande nyfiken på ditt hemliga mål haha. Du ser verkligen ut att trivas min fina Matilda <3
nouw.com/artibus
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Verkligen en idyllisk plats! Och så strongt gjort av dig att (finally) se till att åka ut dit, vet ju själv hur det kan ta emot när det kanske kommer till att själv komma med förslag om att träffa någon kompis och sånt. Du äger! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin