Instagramresor

Jag såg ett så himla härligt inlägg hos @celinelundqvists för ett par dagar sen. Instagramresor kallade hon det. Som ni kanske förstår så har jag sånt sjukt resesug just nu. Jag skulle faktiskt ha kommit hem från vårens andra resa och dessutom ha den tredje att se fram emot. Men det hände ju inte, så istället kollar jag tillbaka på det fantastiska jag fått uppleva. Det som jag aldrig kommer ta för givet igen. Så jag lånar hennes fantastiska idé och langar ett par instaflöden från när jag varit utomlands.

Var? Nya Zeeland.
När? November 2019.
Med vem? Första delen av resan bodde jag vid min Morbror med familj, resterande del var jag helt själv.
Hur länge? 2 veckor.
Favoritsak med Nya Zeeland? Den otroliga naturen! Åker ni dit får ni inte missa att skaffa internationellt körkort så ni själva kan ta er mellan vattenfall, vulkaner och andra magiska naturfenomen.

Var? Vietnam.
När? Mars 2019.
Med vem? Mitt ex.
Hur länge? 2 veckor.
Favoritsak med Vietnam? Nummer 1. maten, och nummer 2. starfish beach. Det sistnämnda kan vara en utav dom absolut coolaste upplevelserna jag varit med om.

Var? New York.
När? Augusti 2018.
Med vem? Mitt ex.
Hur länge? Jag minns inte exakt, men runt en vecka.
Favoritsak med New York? Hela feelingen! Just där och då kände jag inte den här Jag måste tillbaka-känslan som alla verkar ha, men nu så vill jag verkligen tillbaka. Så himla coolt ställe! (Löjligt dyrt bara...)

Var? Bali.
När? Mars 2018.
Med vem? Mitt ex.
Hur länge? Runt två veckor.
Favoritsak med Bali? Utan tvekan smoothie-bowlsen!! Eller egentligen maten överlag. Så himla mycket gott och fräscht. Älska!

Var? Thailand.
När? Mars 2017.
Med vem? Framför allt mitt ex men vi mötte också upp 2 vänner där nere och tillbringade ett antal dagar på Phi-phi tillsammans.
Hur länge? 2 veckor.
Favoritsak med Thailand? Det är en kombination utav klimatet, maten och att allt är så billigt. Det är inte för inte det är ett utav svenskarnas favoritdestinationer.

Var? Tokyo.
När? Oktober 2016.
Med vem? Mitt ex.
Hur länge? 6 dagar.
Favoritsak med Tokyo? ALLT! Ni vet att jag är en sån som i vanliga fall reser till ett ställe, ser det och sen säger check! Nu ser vi nästa! ? Men Tokyo alltså - jag MÅSTE tillbaka!!

Var? Malta.
När? Mars 2016.
Med vem? Hela familjen.
Hur länge? En vecka ungefär.
Favoritsak med Malta? Hmmm. Malta i sig vet jag faktiskt inte för det jag tog med mig därifrån var en bild utav en fantastisk familje-bubbla. Vi hade verkligen en fantastisk resa tillsammans.

Jag måste också säga att det är kul att se hur mina bilder utvecklats, eller vad säger ni? Ni vet väl förresten att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Susann ,
Vilket härligt inlägg och fina minnen 👍🙂
zinnie.se
happyM
happyM,
Åh alltså dina resor ser verkligen heeeelt fantastiska ut, det är så kul att få följa dig runt om på jorden ❤️ Stor kram hjärtis ❤️
nouw.com/happym
malinkirstine
malinkirstine,
Men åh vilka härliga bilder <3
nouw.com/malinkirstine
Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vad sugen man blir på sol och värme nu 🤩❤️
nouw.com/mammatillthea
Jennifer,
Härligt att ha möjligheten att få resa 😃
jennifermarie.se
Anngelic
Anngelic,
Vilken kul ide! 😃
nouw.com/anngelic
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon älskade du! Åh vilket fantastiskt och välbehövligt inlägg! Nu när man inte ska resa så är det perfekt att kika tillbaka på resor man har gjort och även på andras. Så himla roligt att få ta del av allt du har gjort! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
artist
artist,
Guud vilka härliga bilder!
nouw.com/artist
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag brutalt älskar dina bilder, de är så sjukt magiska!!!! <3 KRAAAAAM
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Helt fantastiska bilder och blir så himla sugen på att resa!! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin