Inlåst på Åhlens City - so that happened

Can I get a Hallelujah for days like this?? Den här veckan (om man bortser från allt annat) så har jag knappt kunnat känna igen mig själv. Jag har gått och blivit en ny person, vilket jag älskar. Mina kvällar brukar vara precis lika heliga som mina frullar, då dom har i vanliga fall behövts för att ladda om för mig som (i grund och botten) är en introvert person. Den här veckan däremot - jag har inte varit hemma en enda kväll. Nej, det har varit full fart. Och som sagt, jag älskar det! Men jag har dock inte hunnit med mitt egna liv. Jobbet + kvällarna har gjort att jag halkat efter med allt. Och med allt menar jag verkligen allt. Lägenheten har varit kaos, min privata mail har stått still, jag har inte ens kommit ihåg att ringa Mamma. Nej, det har varit illa. Klipp till att denna fantastiska Lördag kom!

Imorse drog jag ut på en så sjukt efterlängtad löptur. Förra veckan sprang jag 5 dagar, den här 2 (vädret och kropp har jobbat lite emot mig). Som jag saknat synen av Djurgården. Därefter har jag:

- städat badrummet
- bäddat nytt i sängen
- ätit en BRA lunch! (vem kör ens en nystart på en Lördag? Haha)
- bestämt tid för en tjej som köpt grejer av mig på shpock
- skickat iväg kurslitteratur som jag sålt (sååå skönt att rensa förrådet lite)
- hämtat ett paket
- beställt hem nya vitaminer

Och allt det här var innan klockan ett. Då åkte jag nämligen in till stan och tog tag i att:

1. Tagit något utan en shoppingrunda, vilket inkluderade både att fixa en grej inför ett samarbete (som jag inte hunnit ta tag i under alldeles för lång tid...) och köpt en pennkjol <— var så i behov av nya arbetskläder.

2. Strukturerat om HELA min email. Vi snackar alltså en inbox på typ 12 år. Och vidare svarat på alla mail jag inte hunnit med att tag i de senaste veckorna.

3. Blivit helt och hållet avbruten i mina planer om att ta tag i bloggen. Men vad gör väl det när @isabylund kommer och ger en världens energi-boozt?? Jag säger då det - alla borde ha en Isa i sitt liv! (Jag har dessutom turen att ha två)

Juste! Jag har dessutom lyckats med det där man bara ser på film. Jag blev på riktigt inlåst i affären efter att dom stängde, hahaha! Jag satt nämligen uppe på Åhlens Citys takbar, helt inne i min email, att boka in ett möte till veckan (woop woop woop) och börja ta tag i bloggen. Efter en stund kommer ha som jobbar där ut och börjar småprata lite, frågar om vad jag gör och om jag har lång tid kvar. Till slut kläcker han ur sig I closed 1,5 hour ago, but you looked so busy that I didn’t want to disturb.

Det är alltså inte bara takbaren som stängt utan HELA Åhlens City. Alla dörrarna var stängda och det fanns inte en enda person att hitta. Det tog mig 10 minuter innan jag till slut sprang på en ordningsvakt som kunde släppa ut mig, haha! Så check på en oerhört händelserik, produktiv och fantastisk Lördag!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får en fin helg 😊❤️
nouw.com/marreekholm
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vad skönt att det känns bra att du känner att du blivit en ny person! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
amandassofi
amandassofi,
Alltså hur? Hur lyckas man bli inlåst? 😊)
nouw.com/amandassofi
Lisa Jacobsson,
Trevlig helg på dig!
tinyurl.com/freelancephoto
sofiahaag
sofiahaag,
Superhärligt att ha såna dagar ju!!
nouw.com/sofiahaag
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Oj haha! Men vilken tur att du kom ut tillslut i alla fall! 💗 Kram
nouw.com/oliviakulpakko

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin