Inget slår detta

Plötsligt känns det som att hela Sveriges befolkning har vaknat ur sin vinterdvala, vilket är freaking fantastic! Folk plockar fram utemöbler, sitter på uteserveringar och njuter, det luktar grillat i kvarteren och barnen är ute och leker.
Och från ingen stans har våra dagar blivit så himla många timmar längre. Vi konstaterade det i skolan igår, i vintras satt vi inne på KTH och hade juridik till klockan 3. När vi lämnade var det bäckmörkt, och att hitta på något fanns inte på världskartan. Nej, nej - allt man ville var liksom att gå hem och lägga sig i sitt ide hemma på soffan.
Men i förrgår satt vi hemma klockan 8, ätit och gjort alla måsten och konstaterade och nu då?
Hur underbart??
Den där fantastiska solen, det där underbara ljuset och alla otroliga D-vitaminer gör ju en så energifylld och peppad! Man spritter liksom inifrån och ut!
Så då är frågan: Vad ska du göra med din energi?
Jag ska ta mig ut på en morgonpromenad, äta en smarrig smoothiebowl ute på balkongen, ta mig till gymmet och köra något härligt, duscha och göra mig snygg och sen åka in till Stockholm och njuta av det fantastiska vädret =)
Hoppas ni får en fantastisk Lördag hjärtan <3

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

adrianayosief
adrianayosief,
Superfin outfit! <3
nouw.com/adrianayosief
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Håller med!!kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta! Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin