Inget bröllop, men fest och begravning

Jag ska erkänna: jag har redan börjat räkna ned dagarna till ledigt. No good för det betyder också att jag inte jobbar arslet av mig på det sättet jag borde. Tvärtom går jag snarare på halvfart… Don’t like that. Men men. Det är bara 3 veckor tills December och 3 veckor tills ledigt. Woop woop! Mer exakt är det nu bara 5 måndagar kvar. Och den här veckan har jag rätt så mycket kul att se fram emot.

Tb till när jag och Wilma var på Ellery.

Måndag: check and done.

Tisdag: Idag är vi på kontoret på konferens hela dagen. Var då? Jo på Ellery Beach. Inte så att man klagar direkt. 08 går bilen från Östermalm och när vi kommer fram möts vi av frulle, sen är det fullsmockat schema fram tills 16 då vi får fri lek i SPAt och på gymmet fram tills 18 då det blir 3-rätters följt av drinkar. Hur trevligt?

Onsdag: En dag med full fart på jobbet, kul! Jag hoppas ändå försöka smita iväg i tid och klämma in ett träningspass innan jag ska äta middag med en vän. Har ni nå tips på ny restaurang att testa?

Torsdag: Efter jobbet skall jag åka ut till Märsta för att möta upp min älskade familj. Som jag längtar!

Fredag: Fullspäckad dag minst sagt. Vi åker tillsammans ut till Norrtälje för att äta lunch på Åtellet följt av fika på Tösses innan det vid 15 är dags för Farfars minnesstund i kyrkan. Efteråt får jag skjuts in till stan för att möta upp mina kollegor och gå på Berns där det är dags för Vinterfesten för hela Fastighetsbyrån Stockholm.

Lördag: Jag räknar med att inte vara bakis (peppar peppar) så 10:30 är det GRIT som gäller. På kvällen är jag bjuden till en vän som fyller år. Med tanke på fredagen tror jag inte att jag kommer vara i något party-mode, men om jag orkar tänker jag göra en liten entre.

Söndag: Me, me, me time! Sovmorgon, promme, BodyCombat, kanske en fika på stan med en vän, och annat för att ladda om batterierna och må bra.

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin