Inför resa

I samarbete med Kortio

Guys, nu är det inte många dagar kvar! Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få sätta mig på det där planet till Vietnam (okej, ni kanske börjar göra det nu. Jag har ju bara tjatat om det typ en miljon gånger, haha). I vanliga fall brukar jag inte behöva tänka så mycket inför en resa, men efter att ha varit i det här tentakaoset känner jag att jag verkligen måste skriva en lista med allt som behövs göras för att inget ska glömmas bort.

Väskan ska packas, medicin ska hämtas ut, passet ska plockas fram and so on and so on.
Det var faktiskt när jag satt och skrev listan som en tanke slog mig. Hur är det med pengar där nere? I vanliga fall brukar jag som sagt inte tänka som mycket utan ta ut pengar när det behövs. Men många kort tar ut en avgift för valutaväxlingen. Dom pengarna lägger jag då mycket hellre på massage, ett par drinkar, en dagstur eller något annat härligt på resan.

Kortio är en sida med målet att hjälpa konsumenterna hitta rätt i den allt växande kreditmarknaden. Dom är grymma på att tipsa och jämföra olika banker och har samlat olika bra kreditkort för resa (bland annat Easyliving som har 0% i valutapåslag och dessutom en kampanj just nu). Hur bra?

Men first thing first - ned i källaren och hämta resväskan samt plocka fram alla påsar och kartonger med sommarkläder och sommarskor. Förstår ni hur härligt det ska bli att ställa sig framför spegeln och testa klänningar, kjolar och shorts? För att inte tala om hur härligt det ska bli att trycka ned alla stora stickade tröjor, underställsbyxor och raggsuckor i vacuumpåsarna för att sen gömma dom i källaren fram tills i höst igen. LOVE IT!
Jag blir så taggad utav att läsa mina ord att jag inte kan vänta! Hörs senare för här skall ner till förrådet =)

Gillar

Kommentarer

moasiim
moasiim,
Man blir ju själv sugen på en resa, när man läser dessa inlägg! Kommer du att blogga under resan eller kommer du ta en paus från sociala medier?
nouw.com/moasiim
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nejdå, det kommer fortsätta att uppdateras precis som vanligt =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Jasmine,
Matilda, jag gläds så för dig som äntligen får komma iväg på den efterlängtade resan! Hoppas at ni får fantastiska dagar och mycket tid för återhämtning. <3

Svar: Tack så mycket för din kommentar!

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! TUSEN TACK vännen <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin