Idag får jag nycklarna till min lägenhet

Good morning guys!

Idag är inte vilken dag som helest, utan idag är dagen jag får nycklarna till min lägenhet. MIN. Hör ni hur sjukt? Som jag längtat efter den här dagen! Samtidigt ger den mig lite stress för i och med det drar också ett par dagar fullsmockade med renovering igång. Dessutom är vi under tidspress så allt måste rulla på enligt plan, och hur ofta gör renovering det? Därför kommer jag vara lite MIA här inne de nästkommande dagarna. Tro inte att det kommer stå tomt dock. Jag har laddat på med ett par inlägg så att de kommer ut i vanlig ordning. Men en lägenhetsupdate kommer ni (med största sannolikhet) att få vänta på tills helgen/nästa vecka.

Planen är i alla fall följande:
10:00 har jag tillträde hos mäklaren. Dvs att jag får nycklarna och säljaren får resterande del av köpeskillingen överförd till sitt bankkonto. Under tiden är Mamma och Pappa och hämtar släp, köper byggmaterial och hämtar paketen med mina garderober från IKEA.

Det vi sen ska försöka hinna med innan Mamma och Pappa åker på torsdag kväll är att:

- Riva de platsbyggda garderoberna.

- Bygga upp två nya platsbyggda garderober.

- Plocka ut badkaret och byta ut det mot en takdusch.

- Lägga microcement på golvet i badrummet.

- Byta spegelskåp, kommod och (om vi hinner) sätta dit en duschvägg.

Detta är det som är prio 1.

Efter det skall jag få dit en målare som skall fixa ena väggen (där den ena garderoben idag står), måla hela rummet vitt och de nya platsbyggda garderoberna går/beige/greiga. Därefter är det så pass redo att jag kan flytta in.

Sen har jag lite småfix kvar att pyssla med själv. Bland annat skall köksluckorna målas om där de är skadade, det skall sättas upp nya ”kakel-klistermärken” i badrummet, en hylla skall fixas över ytterdörren, lite krokar skall upp i hallen osv osv. Men det är sånt jag kan lösa. Det viktiga är att vi får allt klart som Mamma och Pappa måste hjälpa mig med. Så nu kör vi! 3 intensiva dagar. Wish us luck!!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh det kommer bli såå fint!!

nouw.com/evelinajosefines
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh va spännande! Hoppas på att få se före och efter bilder sen<3

nouw.com/tildablanksvard
artist
artist,

Lycka till med renoveringen!!!

nouw.com/artist
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Åå ser fram emot bilder 😍😍

nouw.com/borderlinegirl
MissMinnea
MissMinnea,

Gud va roligt, väntar med spänning på att få se bilder från lägenhetens förvandling sen 😃

nouw.com/missminnea
ebbabloms
ebbabloms,
Åh vad kul! Väntar spänt på att få följa mest på hur allting går😍
nouw.com/ebbabloms

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin