I mitt älskade Stockholm

Min kärlek till Stockholm = obeskrivlig! Vet ni att vi har typ världens finaste huvudstad? Och det säger hon som kommer från Gotland (vilket btw är en utav världens absolut finaste öar).
När jag vaknade imorse sken solen helt otroligt, så att ta en morgonpromenad var ju bara ett måste. Istället för min vanliga runda bort till och igenom Norra Djurgårdsstaden bestämde jag mig för att traska in i stan och se Östermalm vakna till liv.

Jag har alltid tyckt att ordet harmoni är ett utav de töntigaste jag hört. Det är bara yoga-wanna-bes som uttrycker sig så. Men så lärde min älskade BodyBalance-instruktör mig att faktiskt förstå känslan, och just den känslan hade jag imorse. Utan lurar i öronen, ensam på gatan, bara jag i mina egna tankar - och jag kunde inget annat än storle.

Allt det här gör mig så glad i hjärtat. Inte bara för att det här är stället jag bor på, utan för att jag första gången någonsin inte kommer tillbringa hela sommaren hemma på Gotland. Jag har helt ärligt lite panik över att jag inte kommer bo hemma vid Mamma och Pappa, att jag inte kommer hänga på stranden med mina systrar eller att jag kommer att äta jordgubbstårta ute hos Mormor och Morfar (det var när jag kom på det som jag plockade fram mobilen och ringde Mormor, hihi). Men just nu känns det verkligen helt okej. Jag kommer ha världens sommar i år - här i Stockholm!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Wow, magiskt 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så oroligt fina bilder!
nouw.com/tildablanksvard
amandassofi
amandassofi,
En sommar i Stockholm är väl inget att klaga på, tycker de låter rätt drömigt de med. Kram!
nouw.com/amandassofi
esmeraldaa
esmeraldaa,
Finaste Stockholm ❤️
nouw.com/esmeraldaa
beattriicee
beattriicee,
Fina Stockholm, njut åt mig också!
nouw.com/beattriicee
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så vackert 🤩
nouw.com/mammatillthea
Frulindhamn
Frulindhamn,
Alltså harmoni är ju underbaaaaart! Både ordet och känslan 😍
nouw.com/frulindhamn

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin