I found THE ONE

Surfers kan ju vara restaurangernas restaurang. Jag är tveksam på om det finns någon Gotlänning som inte svarar Surfan på frågan Vilken är din favoritrestaurang?. Är ni i Visby är det bara ett MÅSTE. Dom har förvisso öppnat i Stockholm med, men det är inte hundra detsamma.
Jag och Agge vad där och käkade i förra veckan. Så välbehövligt. God mat, goda drinkar (dom är nästan lika bra som maten och maten är goals) och en ordentlig catch up (kan ni förstå att jag inte träffat min bästa vän sedan i somras?).

Jag bad ju själv om serie-tips, men kom på att jag inte langat några till er. De senaste veckorna har jag sett så otroligt mycket bra. Först och främst är jag kär i Young Royals. Jag hade en bild av att det var en "tråkig, grå, konunga-serie" så därför kikade jag aldrig på den när alla andra var i hypen. Men s*tan vad fel jag hade. Har ni inte sett den - SE DEN!
Sen så har Netflix precis släppt en mini-serie baserad på Fredrik Backmans Folk med ångest. Feelgood! Och ja, Kastanjemannen kan ni väl inte ha missat? Sen såg jag igår att det har släppts en ny säsong av Gåsmamman igårkväll (ni kan ju gissa hur många avsnitt jag såg). Och vidare har Mamma skaffat HBO och där finns både Big Little Lies säsong 2 och Det som göms i snö.
Som sagt, SÅ MYCKET BRA!!

Jag behöver energi! Även om jag har varit hemma i 3 veckor nu där jag mer eller mindre har haft två modes: på gymmet eller hemma, ätandes i mjukisar. Jag borde känna mig 100% utvilad och ha hur mycket energi som helst. Men jag tror att jag är understimulerad. Även om jag inte är supertaggad på att kastas in i vardagen med jobb från morgon till sen kväll och folk som ringer och sms:ar 24/7, så vet jag samtidigt att det är något jag älskar och att jag kommer in i ett helt annat go när jag väl är där.
MEN jag vet också att jag behöver göra förändringar för att få mer energi, för att hålla "livsglädjen" (obs: försök förstå vad jag menar med det ordet. Inte livsglädje som i att vilja leva, utan mer som generell och konstant glädje. Svårt att förklara) upp, känna mig som mig själv och vara en optimal jag. Okej, jag inser att jag mer eller mindre bara svamlar nu. Till stor del är det nog för att mina tankar fortfarande inte snurrat ur sig självt. Men dom är påväg någonstans i alla fall, haha. Jag återkommer när det är mer konkret.

Äntligen har jag hittat den! Jag har varit lite på jakt efter ett skrivhäfte eller en bok att kunna motivera mig lite med. Ni vet en sån där man skriver ned, reflekterar, strukturerar osv. Igårkväll hittade jag den HÄR på ICA och kände direkt att WOW, this is the one! Hade varit så kul om ni också klickade hem den så att vi kan peppa varandra.

Gissa vem som har årets första dejt inplanerad! Jamen det var väl på tiden. För er som undrar kan jag meddela att Tinder här hemma på Gotland under vintertid inte är något vinnande koncept. Det tog mig nog 20 minuter att svipea (vänster) igenom hela utbudet, haha! Så Stockholm it is. Och på tisdag kickar vi igång singelåret 2022 med lite sushi.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin