Hur katter reagerar på att tomten inte finns

Good morning guys!

Hoppas ni hade en fantastiskt fin dag igår! Vi brukar alltid ha väldigt kravlösa julaftnar, men i år känns det som att den var än mer kravlös och nedskalad. En effekt av corona eller för att vi blivit äldre? Oklart. Oavsett väldigt, väldigt bra.

Jag startade dagen med en löptur och kom tillbaka lagom till att resten av familjen vaknat och samlats kring frukostbordet. När Wilma sen åkte hem till sin pojkvän en liten stund (ja, min lilla Wilma har skaffat pojkvän) tog jag en långdusch, gjorde vi alla oss i ordning och plockade fram lunchen. Herre vad gott det är med julmat btw! Därefter gjorde vi något vi nästintill aldrig gjort i familjen Berlin; såg på Kalle. En självklarhet för många, men inte för oss. Men av någon anledning hamnade vi där framför TVn.

Därefter, det bästa av allt - julklappsutdelningen. Jag ska inte sticka under stolen att jag älskar klapparna. Med det är inte därför det är bäst, utan för att vi alla sitter där i sofforna tillsammans.

Jag älskar också de värderingarna vi barn fått med oss i den här familjen. Ta julklapparna till exempel. Medan mina kompisar la upp bilder på nya Air pods, märkesväskor och andra svindyra klappar så ligger inte vårat fokus där. Nej, jag fick bland annat en hammare, ett par hemstickade vantar och en stor förpackning tacokrydda och blev genuint glad över det. Det är verkligen inte saken som räknas, utan tanken. Och just det älskar jag!

Resten av kvällen tillbringades sen tillsammans. Liksom hela dagen egentligen. En kvällspromenad, ännu mera julmat och julgodis, pussel och familjefilm. Inga krav, inte några måsten, utan helt enkelt vi. Tillsammans. Egentligen inte särskilt annorlunda mot tidigare år, men ändå väldigt speciellt.

Hur var eran dag? Och hur ska ni tillbringa dagen idag?

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Vilken underbar julafton ni haft. Nej det viktigaste är verkligen inte julklapparna även om det är roligt att både få och att ge. Jag brukar alltid somna ifrån Kalle Anka. Det är tradition för mig haha.

hannafialotta.blogg.se
malinkirstine
malinkirstine,
Vilken fin jul du verkar ha haft <3
nouw.com/malinkirstine
Marie,

Ser ut att ooch låter som det varit en jättehärlig julafton och hehe söt katten är

sweeetwordsbymirre.com
lifeofkile
lifeofkile,
Haha jag dör!!
nouw.com/lifeofkile

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin