Hur gör man för att lyckas?

God Morgon hjärtan! Den här känslan alltså! Jag kan fortfarande inte förstå att redovisningen är avklarad och att jag kanske aldrig behöver hålla en skol-presentation i hela mitt liv igen. Den LYCKAN! Och jag kan heller inte förstå att jag (om allt går som det ska) kan ansöka om min examen och dessutom skicka in papperna för min licens på Tisdag. Kan ni förstå att jag har lyckats??

Jag har faktiskt, tro det eller ej, fått frågor om hur man gör för att göra just det - lyckas. Nu vill jag inte låta som att jag har alla världens svar, som att jag på något sätt är bättre eller mer lyckad än någon annan. För vad lyckad är ligger helt i betraktarens ögon och kan betyda så otroligt mycket. Svenne som jag är tar det emot så sjukt mycket att skriva det här, men jag har ju faktiskt lyckats (på den här punkten). Och för det ska jag vara stolt, för tro mig, jag har kämpat!
Med det sagt kommer här mina 6 bästa tips för att lyckas - oavsett vad ditt mål är:

1. Lyssna på din magkänsla. Din intuition är din bästa vän när det kommer till svåra beslut. Den vet oftast vad som är rätt innan du själv vet det.

2. Testa dina vingar. Det låter kanske löjligt, men ju äldre man blir desto mer inser man att det bara är att köra. Timeingen blir oftast aldrig bättre än just här och just nu. Så kasta dig ut! Huruvida det betyder att bestämma sig för att plugga, släppa allt och resa ett år, flytta till en ny stad eller söka drömjobbet - det är bara du som vet vilket det är.

3. Våga misslyckas! Vissa gånger kommer du lyckas, vissa misslyckas. Allt är en del av resan. Det viktiga är att inse att vi alla (och då menar jag verkligen alla) gör just det, misslyckas, emellanåt. Skillnaden mellan de som sen lyckas är att de lär sig, gör om och gör rätt. Att erkänna sig besegrad är det enda du inte får göra, för det är då du misslyckas på riktigt.

4. Var sann mot dig själv! Gör det du vill göra och följ dina drömmar. Det kommer alltid finnas negativa individer som kommer att jobba emot dig och säga att det är omöjligt. Ignorera dom, var sann mot dig själv och äg världen.

5. Tro på dig själv! As simple as that.

6. Ha kul! Det absolut viktigaste i alla projekt, oavsett vilka de är, är att ha kul. En vän sa There's no greater drivning force than passion, och det är så sant. Glöm inte att resan är en del av resultatet och hur klyschigt det än låter så är livet för kort för att göra sånt man hatar. Så ha kul längs med vägen för det kommer speglas i resultatet!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Fina tips som jag absolut ska ta med mig <3
nouw.com/desireekujala
Johannagrahn
Johannagrahn,
Grym är du! 😍🌟🥂
nouw.com/johannagrahn
englabjork
englabjork,
Men åh vilka bra tips! Och så otroligt fina bilder på dig! 😍
nouw.com/englabjork
nellielillskog
nellielillskog,
Så himla bra tips! Och så roligt för dig fina! ❤️
nouw.com/nellielillskog
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh men stort grattis älskade du, shit vad du har kämpat! Lova mig att du klappar dig själv på axeln! Du är så sjukt grym! Superbra att du delar med dig av tips, sånt tackar man aldrig nej till! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas du får en fin lördag <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
happyM
happyM,
Såååå underbara tips ❤️ Bäst är du!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Såna tips❤️❤️ Ha en fin lördag!!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så himla bra tips 😃
nouw.com/mammatillthea

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin